GRANFONDO Stelvio Santini

Sportief event

Komend voorjaar organiseren we samen met Chalet Beyond een 5-daagse wielerweek in de prachtige Dolomieten.

Tijdens deze prachtige fietsreis, verkennen we beruchte Gavia, de Mortirolo, de Stelvio en nog vele andere cols om zondag 4 juni aan de start te staan van een zeer populair fietsevenement; Granfondo Stelvio Santini 2023. 

Prijs: € 645,00:
Verblijf in 2-, 3- of 4-persoonskamer.
Halfpension verblijf gedurende 5 dagen/nachten.
Sportief programma met 4 begeleide fietsdagen en 1 Granfondo.
Volgauto én professionele fietsbegeleiding van ervaren renners.
Elke dag meeting over route en tips voor de Granfondo (après-bike gezelligheid).
Ravitaillering tijdens de Granfondo.
Afgesloten ruimte voor fietsen (+ sleutel materiaal).
Bed en handlinnen + handdoeken set + eindschoonmaak.


Exclusief:
Eenmalige verplichte kosten van €20,- per persoon (i.v.m. STO Garant pakketreizen)
Toeristenbelasting (€1.- p.p.p.d. ter plekke te voldoen)
Kosten voor startnr. GF Santini. Wij verzorgen wel de inschrijving voor je.
Toeslag 1-persoons kamer indien gewenst: € 160,-

5 nachten van 31 mei t/m 4 juni 2023 (aankomst: woensdagmiddag 31 mei, vertrek: maandagochtend 5 juni)

We bieden een zeer complete fietsreis aan voor wielerliefhebbers maar ook voor triatleten kan dit een perfecte prikkel zijn voor de wedstrijden van komende zomer. Elke dag, na elke bergrit, wordt er door liefhebbers een zogenaamde korte 'brick' gelopen. Ook voor schaatsers kan deze reis van nut zijn om een ijzersterk fundament te leggen voor de zomerse krachttrainingen als voorbereiding op het schaatsseizoen van 2023.

Nog niet in conditie? Begin nu vast met trainen, het doel is er. Tijdens de wintermaanden elke vrijdagmiddag van 12:00-14:00 een LUNCHRIDE. En vanaf april 2023 traint Kras Xtra elke donderdagavond van 19:30 - 21:00 op de wielerbaan van Spaarnwoude en elke dinsdagavond een heuveltraining nabij Snowworld in Spaarnwoude. Alle wielerliefhebbers zijn welkom, ook diegene die nog niet via Kras xtra sporten of trainen.

Waarom niet direct boeken? Dat kan via de volgende link: BOEKEN VIA CHALET BEYOND. Meld hierbij op het formulier dat je via Kras Sport komt en ontvang een KRAS SPORT wielershirt kado.

Wil je meer weten? Laat je contactgegevens achter in het formulier op deze pagina en we nemen contact met je op! Of mail met antoine@krassport.nl 

Terug naar overzicht

Aanmelden - meer info

Laat hier je gegevens achter.

Veelgestelde vragen

Kan ik een proefles volgen?
Nee, het geautomatiseerde boekingssysteem maakt het niet mogelijk proeflessen in te plannen. Je kan bij ons voor € 33 een proefabonnement nemen, hiermee kan je 4 weken lang komen 'Proeven'. Als blijkt dat het product niets is voor je, kan je direct opzeggen maar nog wel 3x proberen, of je kan voor de resterende 3 weken, een andere sport uitproberen.
Wat houdt niveau 'Beginner' in bij banenzwemmen
Als beginner heb je nog weinig kennis van zwemtechniek. Je hebt na 1 baan zwemmen rust nodig. Je beheerst de borstcrawl techniek niet goed genoeg en voelt hierdoor veel onrust en je bent snel buiten adem. Kortom je bent beginner wanneer je na elke baan moet stoppen om weer op krachten of adem te komen, in welke slag dan ook. Je doet dus langer dan 2' over 100m (4 banen)
Wat houdt niveau 'Gevorderd' in bij banenzwemmen?
Je beheerst de borstcrawlslag al aardig maar er is nog veel ruimte voor verbetering. Als gevorderde zwemmer kan je minimaal, zonder te moeten stoppen, 4 banen van 25m zwemmen in de schoolslag maar ook in de borstcrawl. Je hebt weinig tot geen moeite met de ademhaling tijdens de borstcrawlslag. Binnen de 'gevorderden' groep is er ook verschil. Er zijn gevorderden (1) die een aantal keer na elkaar 100m borstcrawl zwemmen met een tijd tussen de 1'45 - 2'. Er zijn ook gevorderden (2) die meerdere keren achterelkaar 100m borstcrawl zwemmen tussen 1'30 - 1'45.
Wat houdt niveau 'Pro' in bij banenzwemmen?
Je beheerst alle zwemslagen en zwemt standaard onder 1'30 per 100m, op alle slagen. Je bent prima in staat om langere tijd achter elkaar door te zwemmen (15' tot 60') en kan goede keerpunten/afzetten maken. Je bent in staat om technisch sterk te blijven zwemmen, ook bij heel lage snelheid of langere afstanden. Je hebt genoeg techniek in huis om op meerdere snelheden te zwemmen, in elke slag.
Ontvang ik een e-mail ter bevestiging van mijn aanmelding?
Als je, je via de website voor een cursus aanmeldt wordt er automatisch een email verzonden. Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben dan is deze in de meeste gevallen in de spambox terecht gekomen. Controleer daarom de spambox of e-mail box met ongewenste e-mails, zodat je alsnog de email kunt openen. Ook komt het voor dat er een typefout in het e-mailadres is gekomen of het e-mailadres niet langer in gebruik is. Hierdoor kan de e-mail niet afgeleverd worden. Mocht je geen e-mail ter bevestiging van de aanmelding ontvangen hebben neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail (info@krassport.nl)
Wordt er op een officiële feestdag les of -training gegeven?
Op een officiële feestdag is er geen les of training. De door een officiële feestdag gemiste les/training kan niet worden ingehaald. Officiële feestdagen zijn: 1e en 2e Paasdag Koningsdag, Bevrijdingsdag (eens in de 5 jaar), Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag, Kerstavond (vanaf 16:00 uur), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag (vanaf 16:00 uur), Nieuwjaarsdag
Ontvang ik een e-mail ter bevestiging van mijn aanmelding?
Als je je via de website voor een cursus aanmeldt wordt er automatisch een e-mail verzonden. Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben dan is deze in de meeste gevallen in je spambox terecht gekomen. Controleer daarom je spambox of e-mail box met ongewenste e-mails zodat je alsnog de e-mail kunt openen. Ook komt het voor dat er een typefout in het e-mailadres is gekomen of het e-mailadres niet langer in gebruik is. Hierdoor kon de e-mail niet afgeleverd worden. Mocht je geen e-mail ter bevestiging van jouw aanmelding ontvangen hebben neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail (info@krassport.nl)
Is een wetsuit verplicht bij openwater trainingen?
• ja, dit is uit oogpunt van veiligheid. Een pak zorgt voor meer drijfvermogen.
Eenmaal lid; hoe meld ik mij aan voor een training?
Kras Sport werkt met een boekingssysteem. Voor elke training kan je je aanmelden via onze app. (te downloaden uit de appstore). Bij aanvang van een seizoen, bijvoorbeeld 'openwater zwemmen' worden de trainingen in de app voor een bepaalde periode opengezet (geactiveerd). Met het juiste abonnement kan je je dan via de agenda in de app aanmelding voor een training. Het is dus niet nodig om je opnieuw in te schrijven via de voorkant van de website. Beoefen je wekelijks echter al een sport met een € 33/ 1x per week abonnement en wens je je voor een 2e keer in de week aan te melden op een nieuwe sport, kan je twee dingen doen. Of je breidt je abonnement (tijdelijk) uit naar ' € 44/ onbeperkt) of je meldt je via de app/ mijn lessen, eerst af voor je bestaande training om je vervolgens op de nieuwe sport/training aan te melden.