GRANFONDO Stelvio Santini

Sportief event

Komend voorjaar organiseren we samen met Chalet Beyond een 5-daagse wielerweek in de prachtige Dolomieten.

Tijdens deze prachtige fietsreis, verkennen we beruchte Gavia, de Mortirolo, de Stelvio en nog vele andere cols om zondag 4 juni aan de start te staan van een zeer populair fietsevenement; Granfondo Stelvio Santini 2023. 

Prijs: € 645,00:
Verblijf in 2-, 3- of 4-persoonskamer.
Halfpension verblijf gedurende 5 dagen/nachten.
Sportief programma met 4 begeleide fietsdagen en 1 Granfondo.
Volgauto én professionele fietsbegeleiding van ervaren renners.
Elke dag meeting over route en tips voor de Granfondo (après-bike gezelligheid).
Ravitaillering tijdens de Granfondo.
Afgesloten ruimte voor fietsen (+ sleutel materiaal).
Bed en handlinnen + handdoeken set + eindschoonmaak.


Exclusief:
Eenmalige verplichte kosten van €20,- per persoon (i.v.m. STO Garant pakketreizen)
Toeristenbelasting (€1.- p.p.p.d. ter plekke te voldoen)
Kosten voor startnr. GF Santini. Wij verzorgen wel de inschrijving voor je.
Toeslag 1-persoons kamer indien gewenst: € 160,-

5 nachten van 31 mei t/m 4 juni 2023 (aankomst: woensdagmiddag 31 mei, vertrek: maandagochtend 5 juni)

We bieden een zeer complete fietsreis aan voor wielerliefhebbers maar ook voor triatleten kan dit een perfecte prikkel zijn voor de wedstrijden van komende zomer. Elke dag, na elke bergrit, wordt er door liefhebbers een zogenaamde korte 'brick' gelopen. Ook voor schaatsers kan deze reis van nut zijn om een ijzersterk fundament te leggen voor de zomerse krachttrainingen als voorbereiding op het schaatsseizoen van 2023.

Nog niet in conditie? Begin nu vast met trainen, het doel is er. Tijdens de wintermaanden elke vrijdagmiddag van 12:00-14:00 een LUNCHRIDE. En vanaf april 2023 traint Kras Xtra elke donderdagavond van 19:30 - 21:00 op de wielerbaan van Spaarnwoude en elke dinsdagavond een heuveltraining nabij Snowworld in Spaarnwoude. Alle wielerliefhebbers zijn welkom, ook diegene die nog niet via Kras xtra sporten of trainen.

Waarom niet direct boeken? Dat kan via de volgende link: BOEKEN VIA CHALET BEYOND. Meld hierbij op het formulier dat je via Kras Sport komt en ontvang een KRAS SPORT wielershirt kado.

Wil je meer weten? Laat je contactgegevens achter in het formulier op deze pagina en we nemen contact met je op! Of mail met antoine@krassport.nl 

Terug naar overzicht

Aanmelden - meer info

Laat hier je gegevens achter.

Veelgestelde vragen

Kan ik een proefles volgen?
Nee, het geautomatiseerde boekingssysteem maakt het niet mogelijk proeflessen in te plannen. Je kan bij ons voor € 33 een proefabonnement nemen, hiermee kan je 4 weken lang komen 'Proeven'. Als blijkt dat het product niets is voor je, kan je direct opzeggen maar nog wel 3x proberen, of je kan voor de resterende 3 weken, een andere sport uitproberen.
Ontvang ik een e-mail ter bevestiging van mijn aanmelding?
Als je, je via de website voor een cursus aanmeldt wordt er automatisch een email verzonden. Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben dan is deze in de meeste gevallen in de spambox terecht gekomen. Controleer daarom de spambox of e-mail box met ongewenste e-mails, zodat je alsnog de email kunt openen. Ook komt het voor dat er een typefout in het e-mailadres is gekomen of het e-mailadres niet langer in gebruik is. Hierdoor kan de e-mail niet afgeleverd worden. Mocht je geen e-mail ter bevestiging van de aanmelding ontvangen hebben neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail (info@krassport.nl)
Hoe vraag ik een account aan voor Mijn Kras Sport?
Als je een cursus bij Kras Sport gaat volgen ontvang je in de week voorafgaand van de cursus automatisch een uitnodiging om je aan te melden voor ''Mijn Kras Sport''. Mocht je niet op deze e-mail willen wachten neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail (info@krassport.nl) met het verzoek om een gebruikersnaam en wachtwoord voor ''Mijn Kras Sport'' te verstrekken.
Hoe log ik in op Mijn Kras Sport?
Nadat je een gebruikersnaam en wachtwoord hebt ontvangen kun je gebruikmaken van ''Mijn Kras Sport''. Je logt in door rechts bovenaan op de website je gebruikersnaam en wachtwoord in te toetsen en op inloggen te klikken.
Wordt er op een officiële feestdag les of -training gegeven?
Op een officiële feestdag is er geen les of training. De door een officiële feestdag gemiste les/training kan niet worden ingehaald. Officiële feestdagen zijn: 1e en 2e Paasdag Koningsdag, Bevrijdingsdag (eens in de 5 jaar), Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag, Kerstavond (vanaf 16:00 uur), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag (vanaf 16:00 uur), Nieuwjaarsdag
Ontvang ik een e-mail ter bevestiging van mijn aanmelding?
Als je je via de website voor een cursus aanmeldt wordt er automatisch een e-mail verzonden. Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben dan is deze in de meeste gevallen in je spambox terecht gekomen. Controleer daarom je spambox of e-mail box met ongewenste e-mails zodat je alsnog de e-mail kunt openen. Ook komt het voor dat er een typefout in het e-mailadres is gekomen of het e-mailadres niet langer in gebruik is. Hierdoor kon de e-mail niet afgeleverd worden. Mocht je geen e-mail ter bevestiging van jouw aanmelding ontvangen hebben neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail (info@krassport.nl)
Wat moet ik meenemen tijdens een wielertraining van Kras Xtra?
Helm, Pompje, 1 of 2 extra binnenbanden, bandenplak setje, tooltje (klein gereedschap), bidon met water.
Zijn wielerhandschoenen verplicht?
Nee, maar bij een val kunnen wielerhandschoenen ervoor zorgen dat de handpalmen gespaard blijven van verwondingen.
Kun je racefietsen en/of mountainbikes huren bij Kras Sport?
Nee. Een beetje wielerzaak verhuurd fietsen of heeft een aantal testfietsen staan waar u tijdelijk van gebruik kunt maken. Raadpleeg hiervoor een dealer bij u in de buurt.
Waar moet mijn fiets aan voldoen om deel te nemen aan een wielertraining van Kras Xtra?
Uw fiets dient goed te kunnen remmen met voor- en achterrem. Ook het schakelmechanisme dient goed afgesteld te zijn. Banden goed opgepompt volgens de indicatie op de zijkant van elke buitenband. Er mag geen speling zitten op diverse onderdelen (balhoofd, trappers, assen, sturen, cranckstel, wielen)
Ben ik gedekt bij een val of valpartij?
Kras Sport BV is niet aansprakelijk voor de schade, aan lichaam of materiaal, opgelopen tijdens een training van Kras Xtra. Een val of valpartij komt regelmatig voor tijdens wielrennen, hoe voorzichtig je ook bent, het valt niet helemaal af te dekken. Er bestaan speciale verzekeringen tegen schade, opgelopen tijdens trainingsritten, toertochten, cyclosportieve tochten. Deze verzekeringen worden aangeboden door de KNWU en de NTFU. Meer info hierover: http://www.knwu.nl/thema/verzekeringen of https://www.ntfu.nl/Producten/Verzekeringen/Fietsverzekering.aspx
Bestaan er regels binnen een peloton of tijdens het rijden in een groep?
Er bestaan zeker regels om de veiligheid te verhogen tijdens groepsritten en/of training met meerdere renners. Op de website van Kras Sport is PDF document te downloaden waarin al deze regels/ gedragscodes in vermeld staan. Log in 'mijn krassport' en download het formulier 'veilig peloton rijden'.
Heeft mijn cursus een einddatum?
Je cursus loopt door tot het moment dat je de cursus opzegt. Het opzeggen van een cursus dient altijd schriftelijk via het contactformulier of per email (info@krassport.nl) te gebeuren. De opzegtermijn voor de cursus is altijd één volledige kalendermaand, waarbij de einddatum van de cursus altijd of eind van de maand is of indien de cursus stopt. Als je de cursus niet opzegt en het seizoen eindigt dan ben je automatisch voor volgend seizoen weer ingedeeld.
Eenmaal lid; hoe meld ik mij aan voor een training?
Kras Sport werkt met een boekingssysteem. Voor elke training kan je je aanmelden via onze app. (te downloaden uit de appstore). Bij aanvang van een seizoen, bijvoorbeeld 'openwater zwemmen' worden de trainingen in de app voor een bepaalde periode opengezet (geactiveerd). Met het juiste abonnement kan je je dan via de agenda in de app aanmelding voor een training. Het is dus niet nodig om je opnieuw in te schrijven via de voorkant van de website. Beoefen je wekelijks echter al een sport met een € 33/ 1x per week abonnement en wens je je voor een 2e keer in de week aan te melden op een nieuwe sport, kan je twee dingen doen. Of je breidt je abonnement (tijdelijk) uit naar ' € 44/ onbeperkt) of je meldt je via de app/ mijn lessen, eerst af voor je bestaande training om je vervolgens op de nieuwe sport/training aan te melden.