Schaatsles - intensief Krokus volwassenen

Vakantiecursus - intensief

Wintersport in eigen land

Een bewezen concept, onze vakantie-intensiefcursussen. Je leert in korte tijd veel! Speciaal in de vakantieperiodes biedt Kras Sport schaatslescursussen. Je gaat meerdere dagen in de betreffende vakantie lessen volgen. Doordat je lesdagen dicht op elkaar zitten en je per keer relatief lang les hebt, leer je in korte tijd veel.

Je gaat per dag 2 x 45 minuten het ijs op, onderbroken door een pauze waarbij chocolademelk geschonken wordt. Ideaal voor het gezin ook, zowel jeugd als volwassen kan in de vakanties zo'n cursus volgen. Een schitterende combinatie, zo in de krokusvakantie. Er is keuze in het aantal dagen les, zie het aanmeldgedeelte en kies je voorkeur. 

Je lesdagen worden bepaald door de lesdag en het aantal lesdagen die je zelf kiest/selecteert. Dus kies je 3 lesdagen vanaf de maandag dan heb je les op maandag, dinsdag en woensdag. Vanaf maandag 27 februari 2023 starten de krokus intensiefcursussen. De kosten zijn inclusief chocolademelk in de pauze, maar exclusief entree en eventuele schaatshuur en bedragen €64,50 voor een driedaagse cursus.

De driedaagse cursussen starten op:

- maandag 27 feb. t/m woensdag 1 maart om
  10:00, 12:00 en 14:00 uur 

- woensdag 1 t/m vrijdag 3 maart om
  10:00 uur  

- donderdag 2 t/m zaterdag 4 maart om
  12:00 en 14:00 uur 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen