Skeelerles Volwassenen

Wekelijks les

Leuke en uitdagende skeelerlessen voor de volwassenen. Je leert al snel de essentiële basisvaardigheden. Al naar gelang je niveau pakken we ook andere zaken mee, zoals pootje over, hardrijden, etc.

 

We bieden op 2 locaties de skeelerlessen aan, zowel in het recreatiegebied Spaarnwoude, startplek Boerderij Zorgvrij als in het complex van IJsbaan Haarlem. Beide locaties lenen zich uitstekend voor het verzorgen van skeelerlessen.

Mocht het regenen dan wordt er uitgeweken naar de IJsbaan omdat deze overdekt is. Kortom, regen zal nooit een spelbreker zijn en zullen de skeelerlessen altijd doorgang kunnen vinden.

Kosten voor wekelijks skeelerles:

In het recreatiegebied, Spaarnwoude zijn de kosten €33,00 per maand. Bij het uit kunnen wijken naar de ijsbaan zijn de kosten voor de entree € 2,50 per les 

In het complex van de IJsbaan zijn de kosten € 45,00 per maand, inclusief entree IJsbaan. 

We zijn bijzonder verheugd dat we weer kunnen gaan skeeleren, we hebben er veel zin in en hopen ieder gezond en snel te kunnen begroeten.

Skeelermateriaal
Wij adviseren u om uw skeelermateriaal te huren bij  Schaatssport Haarlem bij de IJsbaan Haarlem of SchaatsLab in Santpoort. 

 

 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen