Wielrentraining gevorderden

Wekelijks

Je weet inmiddels hoe het is om 'tussen de wielen' te rijden en hebt al genoeg macht en ervaring in huis om een demarrage plaatsen of een 'gat' dicht te rijden. Misschien heb je heel de winter op 'ZWIFT' gestreden tegen virtuele renners maar nu is het tijd om in het echt te strijden tegen echte renners en echte weersomstandigheden. Ga jij de 'Kras' bokaal binnen slepen?

Niets is leuker dan met elkaar fietsen, in het peloton lekker uit de wind te gaan zitten of jezelf aan kop van het peloton te plaatsen om vervolgens de hele boel op een lint zetten. We zullen elke maand een koers houden waarbij er per categorie wordt afgesprint, om zo aan het einde van het seizoen toch tot een klassement te komen. Periodiek houden we ook een tijdrit om je skills als 'solorijder' te testen.

Vanaf 4 april gaan we elke donderdagavond van 19:00-20:00 uur (later in het seizoen van 19:30-21h00 uur) wielertrainingen verzorgen op de wielerbaan van Wheelerplanet. Een prachtig parcours van 3,5km, afgesloten van ander verkeer. Voor iedereen die volgens een interval schema en wat technische opdrachten en uitdagingen met elkaar wil trainen. Op dinsdagavond doen we dat bij Snowplanet van 19:00-20:00 uur (later in het seizoen van 19:30-21h00 uur) en leren we meteen beter klimmen en veiliger dalen.

Aanmelden en kosten:

Wil je groeien en snel progressie boeken, is het zaak dat je minimaal 3x per week je lichaam de juiste prikkel geeft en daarom is ons programma gebaseerd op 2x per week gezamenlijk trainen (snowplanet & wheelerplanet) en daarbij krijg je elke week 1 training (optioneel) toegestuurd die je op een ander moment in de week kunt afwerken, alleen of met anderen.

Dinsdag + donderdag (incl. 1 training per mail) kost 41,00 per maand. Alleen dinsdag OF donderdag kost 30,00 per maand. Geef je via de website op, zie formulier hiernaast. Wil je voor het volle pakket gaan, (di-, don + 1 training) kies dan Wheelerplanet als locatie en meld bij 'opmerkingen' dat je ook op de dinsdagavond mee wil trainen.

 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen