KCS training (Kracht-Core-Souplesse)

wekelijks

Kom dit voorjaar buiten trainen en werk aan een stevig fundament om efficiënter en krachtiger te worden in je eigen tak van sport. Ga blessures te lijf voordat ze ontstaan, voorkom ze!

Of je nu schaatst, fietst, zwemt of loopt, duurvermogen, kracht en snelheid valt of staat bij een stevig fundament. Heb je heel de winter geschaatst of op de Tacx gezeten maar had je toch meer rendement uit het winterseizoen willen halen? Had beter willen rijden maar schoot de verzuring er sneller in dan verwacht? Vaak ligt de oorzaak hiervan in een te eenzijdige voorbereiding. De nodige basis ontbreekt daardoor om tijdens het seizoen het maximale uit jezelf te halen.

Daarom gaan we direct na het winterseizoen naar buiten om te werken aan die basis. Conditie, duurkracht, sprongkracht, coördinatie, technische 'droogtraining', explosiviteit, heuveltraining, sprinten, tillen, duwen en trekken, het komt allemaal aan bod. 

 

Laat je conditie en kracht niet verloren gaan en ga fit de zomer in en nog fitter dan ooit de volgende winter tegemoet. Geef je op via het formulier hiernaast en dan zien we je snel weer bij 't Wed van Overveen.

Vanaf 1 april 2019 gaan we van start: Er zijn zowel ochtend- en avondtrainingen

Maandag- en woensdagochtend van 09h30-10h30 locatie: 't Wed, Overveen

Maandag- en woensdagavond van 19h30-20h30 locatie: 't Wed,  Overveen

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen