KCS training (Kracht-Core-Souplesse)

wekelijks

Kom ook van het zomerseizoen buiten trainen en werk aan een stevig fundament om efficiënter en krachtiger te worden in je eigen tak van sport. Ga blessures te lijf voordat ze ontstaan, voorkom ze!

Of je nu schaatst, fietst, zwemt of loopt, duurvermogen, kracht en snelheid valt of staat bij een stevig fundament. Heb je heel de winter geschaatst of op de Tacx gezeten maar had je toch meer rendement uit het winterseizoen willen halen? Had beter willen rijden maar schoot de verzuring er sneller in dan verwacht? Vaak ligt de oorzaak hiervan in een te eenzijdige voorbereiding. De nodige basis ontbreekt daardoor om tijdens het seizoen het maximale uit jezelf te halen.

Blijf ook werken aan die basis gedurende het zomerseizoen. Conditie, duurkracht, sprongkracht, coördinatie, technische 'droogtraining', explosiviteit, heuveltraining, sprinten, tillen, duwen en trekken, het komt allemaal aan bod. 

Corona maatregelen en KCS
We voldoen aan alle door Het Rijk gestelde voorwaarden en maatregelen op gebied van onder andere hygiëne, social distancing, veiligheid en gezondheid. 

 

Laat je conditie en kracht niet verloren gaan en blijf ook fit tijdens het winterseizoen. Geef je op via het formulier hiernaast en dan zien we je snel op de atletiekbaan. Je doet jezelf een groot plezier. 

 

Op zaterdagochtend op de Atletiekbaan Pim Mulier. Vanaf 1 april ook op de dinsdagochtend om 09:30 uur bij 't Wed en woensdagavond 19:30 uur in het Complex van de IJsbaan Haarlem. 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen