KCS training (Kracht-Core-Souplesse)

wekelijks

Kom ook van de winter buiten trainen en werk aan een stevig fundament om efficiënter en krachtiger te worden in je eigen tak van sport. Ga blessures te lijf voordat ze ontstaan, voorkom ze!

Of je nu schaatst, fietst, zwemt of loopt, duurvermogen, kracht en snelheid valt of staat bij een stevig fundament. Heb je heel de winter geschaatst of op de Tacx gezeten maar had je toch meer rendement uit het winterseizoen willen halen? Had beter willen rijden maar schoot de verzuring er sneller in dan verwacht? Vaak ligt de oorzaak hiervan in een te eenzijdige voorbereiding. De nodige basis ontbreekt daardoor om tijdens het seizoen het maximale uit jezelf te halen.

Blijf ook werken aan die basis gedurende het winterseizoen. Conditie, duurkracht, sprongkracht, coördinatie, technische 'droogtraining', explosiviteit, heuveltraining, sprinten, tillen, duwen en trekken, het komt allemaal aan bod. 

 

Laat je conditie en kracht niet verloren gaan en blijf fit tijdens de winter. Geef je op via het formulier hiernaast en dan zien we je snel weer bij Pim Mulier of op de ijsbaan. Je doet net voordat je je schaatsen aandoet jezelf een groot plezier. Voor €41,00 per maand schaatsen waarbij je de  Kracht-Core-Souplesse training erbij pakt. 

Vanaf 1 oktober 2019 gaan we van start op de atletiekbaan Pim Mulier en bij de schaatsbaan.

Woensdagochtend van 08h45-9h15 locatie: de IJsbaan, Haarlem. Mooi voor het schaatsen.

Woensdagavond van 19h45-20h15 locatie: de IJsbaan, Haarlem. 

Zaterdagochtend van 9h00 - 10h00 locatie: Atletiekbaan Pim Mulier

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen