Trainingsweek Lanzarote 2019 - Focus: triatlon

Sportief event

Kras Xtra organiseert een triatlon trainingsweek voor maximaal 15 personen.  Voor zwemmers, fietsers, hardloopfanaten en triatleten. De primaire focus ligt op TRIATLON maar deelnemers zonder triatlon ambities kunnen natuurlijk ook alleen voor het zwemmen, fietsen of hardlopen alleen al meekomen. Daarnaast is het voor elke deelnemer mogelijk om gratis deel te nemen aan windsurf-, sup- en duiklessen in de prachtige lagoon. Ga je liever tennissen, TRX'en of een bootcamp training volgen, geen probleem, deze trainingen worden hier allemaal aangeboden en verzorgd door zeer ervaren en professionele trainers van Club la Santa. De week zit bijna vol qua deelnemers, er zijn nog 8 plekken en je moet vóór 01 oktober hebben beslist en bevestigd anders vervalt het aanbod van La Santa.

Zin om 8 dagen lang te trainen en te leven als een prof in een prachtige omgeving? Dit jaar gaat Kras Xtra met Antoine Flori en Louis Helsloot, twee enthousiaste triatleten (tevens trainers)naar het exclusieve trainingscentrum Club La Santa op Lanzarote. 8 dagen lang in een bubbel van sport zitten onder een warme zon (hopelijk) werken aan je komende sportseizoen van 2019.  Je krijgt inspiratie van andere sporters om je heen én je beschikt over de deskundigheid van Louis en Antoine. Denk aan trainingsschema's en -advies, intensieve bijscholing op het gebied van zwemtechniek (triatleten), hardlopen op de blauwe atletiekbaan of over de vele prachtige trails van het eiland. Fietsen is hier een feestje, of je nu wil mountainbike of wielrennen, het eiland is erg fietsvriendelijk. Alle randvoorwaarden zijn geregeld. Het verblijf is in het beste sporthotel van de wereld. Elk jaar weer trainen hier de beste van de wereld omdat hier alles voorhanden is. Je kunt hier bijvoorbeeld kosteloos racefietsen, mountainbikes gebruiken (Cannondales) van de hoogste kwaliteit. Alle overige trainingsfaciliteiten en trainingsuren die verzorgd worden door professionele trainers van La Santa zijn gratis: Wil je leren suppen, surfen, kayakken, tennissen (12 banen) , TRX les volgen, golfen, noem maar op, het kan hier? En het is bij de prijs inbegrepen, je hoeft je enkel maar aan te melden via de La Santa sportapp. Er ligt een prachtige blauwe hardloopbaan en er zijn 3 olympische zwembaden in het resort. Nogmaals, Club la Santa is het meest complete en professionele trainingscentrum van de wereld, Sportcentrum Papendal lijkt hierbij nergens op....

INFO:
Periode: zaterdag 26 januari t/m zaterdag 02 februari 2019 - 7 nachten, 8 dagen trainen.
Prijs: €750,- p.p. (EXCLUSIEF: VLUCHT EN ETEN)
Instructeur: Antoine Flori en Louis Helsloot
2-persoonskamer: (1 persoon op de kamer is niet mogelijk) in een 4-persoons appartement (woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers)

Meer weten? Stuur een mail naar antoine@krassport.nl en wij sturen jou een PDF met uitgebreide info

Nog niet in conditie? Begin nu vast met trainen, het doel is er.

Terug naar overzicht

Aanmelden - meer info

Laat hier je gegevens achter.

Veelgestelde vragen

Kan ik samen met een vriend of vriendin in dezelfde lesgroep ingedeeld worden?
Als de vaardigheden vergelijkbaar zijn en de leeftijden niet te ver uiteen liggen is dit mogelijk. Geef bij jouw aanmelding bij 'bijzonderheden' aan met wie je samen in dezelfde groep ingedeeld wilt worden. Wij zullen ons best doen om vrienden en vriendinnen bij elkaar in te delen.
Ontvang ik een e-mail ter bevestiging van mijn aanmelding?
Als u zich via de website voor een cursus aanmeldt wordt er automatisch een email verzonden. Mocht u deze email niet ontvangen hebben dan is deze in de meeste gevallen in uw spambox terecht gekomen. Controleer daarom uw spambox of email box met ongewenste emails zodat u alsnog de email kunt openen. Ook komt het voor dat er een typefout in het email adres is gekomen of het email adres niet langer in gebruik is. Hierdoor kon de email niet afgeleverd worden. Mocht u geen email ter bevestiging van uw aanmelding ontvangen hebben neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail (info@krassport.nl)
Hoe vraag ik een account aan voor Mijn Kras Sport?
Als u een cursus bij Kras Sport gaat volgen ontvangt u in de week voorafgaand van uw cursus automatisch een uitnodiging om u aan te melden voor Mijn Kras Sport. Mocht u niet op deze email willen wachten neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail (info@krassport.nl) met het verzoek om u een gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn Kras Sport te verstrekken.
Hoe log ik in op Mijn Kras Sport?
Nadat u een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen kunt u gebruikmaken van Mijn Kras Sport. U logt in door rechtbovenaan op de website uw gebruikersnaam en wachtwoord in te toetsen en op inloggen te klikken.
Kan een gemiste les of training ingehaald worden?
Een gemiste les of training kan alleen binnen twee weken worden ingehaald, mits de gemiste les minimaal 24 uur en maximaal zeven dagen van te voren wordt afgemeld. Je kunt alleen online je reguliere les of training afmelden. Het inhalen gebeurt volgens een ruilsysteem. Afmelden doe je enkel en alleen via de website. Ja kan je afmelden door achter de eerstvolgende les op afmelden te klikken. Let op: een afgemelde les kan niet ongedaan worden gemaakt. De site toont je vervolgens inhaalmogelijkheden. Mocht dat niet meteen zo zijn, dan kan dat tot twee weken na de les gebeuren. Afhankelijk van andere afmeldingen.
Hoe kom ik te weten in welke lesgroep en bij welke instructeur ik ben ingedeeld?
Een dag voor aanvang van de door jou gekozen cursus kun je inloggen op Mijn Kras Sport en bekijken in welke lesgroep je bent ingedeeld, wie jouw instructeur is.
Hoe kan ik met het leerlingvolgsysteem werken?
Na inloggen (Mijn Kras Sport) vind je onder mijn cursussen: 1. Opmerkingen, deze hebben betrekking hebben op vaardigheid, afwezigheid, voortgang, indeling en betaling. 2. Vaardigheden, deze hebben betrekking op de verworven vaardigheden van de cursist op weg naar het zwemdiploma. Na afloop van de les leggen de instructeurs deze vaardigheden vast. De erop volgende les zijn deze vaardigheden uitgangspunt voor de inhoud van de les die gegeven gaat worden. 3. Stickers, de cursist heeft een poster met een daarbij behorend stickervel mee naar huis gekregen. Als de cursist een combinatie van vaardigheden heeft behaald, dan wordt een niveau door de instructeur aangevinkt. De cursist kan dan de sticker op de desbetreffende plaats op de poster plakken. Mocht de sticker niet aangevinkt zijn, maar is wel de combinatie van vaardigheden aangegeven, stuur dan een mail naar info@krassport.nl. De instructeur zal vervolgens contact opnemen en/of de sticker alsnog aanvinken.
Wat is het leerlingvolgsysteem (LVS)?
Bij Kras Sport wordt met een leerlingvolgsysteem gewerkt. Het leerlingvolgsysteem is ervoor om cursist en eventueel ouders inzicht te geven in de vorderingen van de cursist. Daarbij is het voor Kras Sport een middel om de kwaliteit van de lessen te bewaken.
Wordt er op een officiële feestdag les of -training gegeven?
Op een officiële feestdag is er geen les of training. De door een officiële feestdag gemiste les/training kan niet worden ingehaald. Officiële feestdagen zijn: 1e en 2e Paasdag Koningsdag, Bevrijdingsdag (eens in de 5 jaar), Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag, Kerstavond (vanaf 16:00 uur), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag (vanaf 16:00 uur), Nieuwjaarsdag
Ontvang ik een e-mail ter bevestiging van mijn aanmelding?
Als je je via de website voor een cursus aanmeldt wordt er automatisch een e-mail verzonden. Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben dan is deze in de meeste gevallen in je spambox terecht gekomen. Controleer daarom je spambox of e-mail box met ongewenste e-mails zodat je alsnog de e-mail kunt openen. Ook komt het voor dat er een typefout in het e-mailadres is gekomen of het e-mailadres niet langer in gebruik is. Hierdoor kon de e-mail niet afgeleverd worden. Mocht je geen e-mail ter bevestiging van jouw aanmelding ontvangen hebben neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail (info@krassport.nl)
Waar worden de zwemtrainingen gegeven?
De zwemtrainingen van Kras Sport vinden plaats in onze vaste locaties in Haarlem: het Boerhaavebad en de Planeet. In de zomer gaan we ook naar buiten (Houtvaart en duinmeren)
Wanneer behoor ik tot het MASTER niveau?
Vanaf niveau 3 behoort u tot de MASTERS. U wordt aan niveau 3 toegevoegd zodra 100m (4banen) in 2 minuten of sneller wordt gezwommen
Wat heb ik nodig om deel te nemen aan trainingen?
Kras Xtra heeft alle materialen in beperkte hoeveelheid beschikbaar tijdens de zwemtrainingen. Bij voldoende voorraad kun je deze materialen tijdens de training gebruiken. Je dient zelf het volgende mee te nemen: • zwembroek (strak model, geen shorts) • zwembril (kan ook ter plaatste geleend worden)
Hoe weet ik tot welk niveau ik behoor?
Na een korte observatie tijdens een proeftraining of 1e training wordt al snel duidelijk tot welk niveau u behoort.
Hoe is een zwemtraining opgebouwd bij Kras Xtra?
• 300m Inzwemmen (10min) • 10 tot 20 min techniektraining • 20 – 30 min duurvermogen-, kracht-, sprinttraining. • Uitzwemmen