Nieuws voor en door sporters bij Kras

Krasserijen

KRASSERIJ ODE AAN MIJN KLAPSCHAATS

De laatste ronde, hoe ziet die eruit? Ben je daar bewust mee bezig op die slotzondag of gaat het allemaal aan je voorbij en doet het je niets? Ik kan me zo voorstellen dat de ene nog eens knetterhard wil gaan, wat kan het schelen, gewoon vol open, nog één keer. De ander wil juist die laatste vooral heel mooi en fraai afleggen, dus op techniek, met mooie lange slagen, heerlijk diep en achterop.

Ikzelf koos dit seizoen voor een slotronde rechtop en ook nog eens goed voorop, zodat de klappers iedere slag lekker opengaan om vervolgens weer hard dicht te slaan. Een applaus bij iedere slag als het ware. Niet voor mijzelf, nee, natuurlijk niet, maar gewoon voor mijn schaatsen. Hoe gek dat ook moge klinken, want zij zijn het die het geluid produceren en dus zijn ze feitelijk voor zichzelf aan het klappen. Maar dat moet je dus even loslaten, daar gaat het nu niet om.... Lees verder

Pers afbeelding
Doe jij mee?

Nationale ZwemChallenge

Kras Sport organiseert in de zomervakantie maar liefst 6x de Nationale ZwemChallenge. Met de Nationale ZwemChallenge test je jouw zwemveiligheid. Hoe zwemveilig ben jij? Wil je dat weten? Doe mee aan de Nationale ZwemChallenge, leg het leuke en uitdagende parcours af in het zwembad en ervaar het! Neem het op tegen je vriend, vriendin, vader, oma, dochter of klasgenoot en ga de uitdaging aan. Maar uiteraard kun je ook alleen jezelf uitdagen. Ga (zwem)veilig op vakantie en doe mee aan de Nationale ZwemChallenge!

Om deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Met de Nationale ZwemChallenge kun je zien hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat met eventueel een persoonlijk advies.

Wie meedoet aan de Nationale ZwemChallenge kan prijzen winnen. Registreer je na... Lees verder

Pers afbeelding