Nieuws Kras Sport

Kras Sport start samenwerking met BSO Sportfever

Vaak heeft u al genoeg te doen als het gaat om de sportieve prestaties van uw kind. Juist daarom biedt Kras Sport in samenwerking met Sportfever de mogelijkheid om tijdens BSO-tijd het zwemdiploma te halen. Dat scheelt een hoop tijd! Sportfever is een sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar met energie voor 10!

 

De zwemlessen worden gegeven door de gediplomeerde zweminstructeurs van Kras Sport bij een zwembad in de buurt van de Sportfever BSO. De lessen zijn voor de beginnende zwemmer (wennen aan het water) tot zwemles voor het A, B of C diploma. De pedagogisch medewerkers van Sportfever begeleiden de kinderen van de BSO naar het zwembad.

Wilt u meer informatie over het behalen van een of meerdere zwemdiploma's tijdens BSO-tijd? Stuur een mail naar info@sportfever.nl en wij sturen u graag meer informatie toe.

Wat is Sportfever?
Sportfever is de sportiefste buitenschoolse opvang van Haarlem!

Een naschoolse opvang puur en alleen gericht op sport en spel in de buitenlucht. Hoe lekker is dat! 

Sportfever is een sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar met energie voor 10! De SportBSO’s zijn gevestigd in het clubhuis van Haarlem Kennemerland en DSS en liggen op 5 min. van het zwembad. Op de Sportfever BSO komt uw kind spelenderwijs in aanraking met heel veel verschillende sporten. Het leert zo basistechnieken van hockey, surfen, dansen, honkbal, tennis, rugby, paardrijden en nog veel meer sporten!  

Vertrouwde gezichten
Bij Sportfever werken gekwalificeerde medewerkers met een pedagogisch diploma en een Verklaring Omtrent Gedrag. En niet geheel onbelangrijk: de medewerkers van Sportfever hebben - vanzelfsprekend - allemaal een sportopleiding afgerond.

Mentor
Bij Sportfever wordt gewerkt met mentorgroepen. De kinderen weten welke pedagogisch medewerker hun mentor is en weten dat als er iets is, zij bij hen kunnen aankloppen. Andersom houden de mentoren hun pupillen ook extra goed in de gaten. Een vertrouwd idee!

Ook voor uw kind? www.sportfever.nl

Openingstijden        
Sportfever SportBSO is geopend op: maandag tot en met vrijdag
Maandag-dinsdag en donderdag 14.00 tot 18.30
Woensdag en vrijdag van 12.15 tot 18.30