Nieuws Kras Sport

Verslag zwemtrainingtrip Curacao

Hoe kan ik nu in een half a4-tje vertellen hoe geweldig het is om met 7 enthousiaste sporters, elk met eigen trainings- en techniek niveau een week lang samen met Jos Kras op te mogen trekken? ik kan iedereen maar 1 advies geven: Praat met Bram, Irene, Nicole, Otto, Mac, Richard en Christianne en schrijf je daarna direct in voor een trainingsweek dit najaar.

Ik ga toch ook een poging doen om jullie te overtuigen waarom ik jullie graag dit najaar wil ontmoeten.

Techniek verbeteringen door videoanalyse is al fantastisch maar aanwijzingen krijgen via een koptelefoon zodat je tijdens het zwemmen precies hoort waar je op moet letten, plaatsen het verbeteren en verfijnen van techniek echt in een ander daglicht.

De combinatie van core stability en techniektraining met conditietraining en Stravatochten zorgde ervoor dat er echt stappen werden gemaakt. Techniek, zelfvertrouwen en conditie kregen een ‘boost’ en daar was het ons allemaal om te doen geweest. Toen Jos en ik bij elkaar zaten om het programma te maken wisten we een paar dingen zeker, Samen hebben wij ongeveer 70 jaar zwemtrain- en lesgeef-ervaring! Samen waren we ervan overtuigd dat de lokatie super was en samen wisten we dat de zwemweek april 2018 de eerste zou zijn van een lange reeks!

Een zwemweek in de caribbean waar je gewoon Nederlands kunt praten en waar de wereld onder water fantastisch is en waar je in 9 uurtjes naartoe vliegt is echt een aanrader. Jos en ik zijn alle voorbereidingen alweer aan het treffen en hopen jullie in oktober op Curacao te ontmoeten. Klik hier om door te gaan naar de info/aanmeldpagina van de zwemweek >

Ayo,

Rob Kennis (medeorganisator)