Nieuws Kras Sport

Vacature teamleider schaatsen

Kras Sport is constant bezig met vernieuwing en verbetering van producten en diensten. Dit maakt dat wij nieuwe collega's zoeken!

Al ruim 30 jaar verzorgt Kras Sport sportinstructie in Haarlem en omstreken van schaatsles, zwem-ABC tot triatlontraining. Kras Sport helpt mensen in beweging te komen en te blijven. Hun ambitie is daarbij leidend. Middels een eigen leerlingvolgsysteem, actuele sportinzichten en veel persoonsgerichte aandacht, houdt Kras Sport het leuk, goed en duidelijk. Vele sporten zijn mogelijk. Van lekker in beweging zijn tot wedstrijdniveau.

Kras Sport is vanaf 1 september 2021 aanstaande op zoek naar een:

Teamleider schaatsen (32 tot 40 uur per week)

Ben jij een persoon die gek is op schaatsen en het uitdaging vindt om zowel kinderen als volwassenen op een leuke en enthousiaste manier te leren schaatsen? Ben je daarnaast in staat om leiding te geven aan een team van professionals in de sport? Dan ben jij wellicht de teamleider die wij zoeken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven teamleider, die naast het verzorgen van schaatslessen voor zowel jeugd als volwassenen in staat is het schaatsteam te begeleiden, de kwaliteit van de schaatslessen bewaakt, de organisatie rond het schaatsen op zich neemt en het aanbod verder weet uit te bouwen.

Onder de organisatie van het schaatsen vallen onder andere het indelen van de verschillende niveaugroepen, het onderhouden van contact met scholen, het indelen van privégroepen, het organiseren van het diplomaschaatsen, het organiseren van train-de-trainer bijeenkomsten en de personele bezetting.

Functie-eisen:

- Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een sport gerelateerde opleiding en/of een didactische achtergrond;

- Je kunt middels ervaring of opleiding zelfstandig lesgeven aan een team van professionals in de sport;

- Je hebt ervaring als (schaats)instructeur;

- Je bent stressbestendig en flexibel inzetbaar;

- Je bent communicatief sterk, resultaat- en klantgericht;

- Je functioneert goed in teamverband, maar kunt ook goed zelfstanding werken;

- Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat, bent georganiseerd en representatief;

- Je beschikt over bewezen organisatorische vaardigheden.

 

Wij bieden:

·         Een zelfstandige functie binnen een dynamisch en sportief bedrijf;

·         Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;

·         Een prettige en collegiale werksfeer die hands-on, open en informeel is;

·         De mogelijkheid om door te groeien;

·         Een intern opleidingstraject binnen Kras Sport. Daarnaast worden voor alle instructeurs regelmatig bijscholing- en trainingsavonden aangeboden;

·         De mogelijkheid om buiten het schaatsseizoen een langere periode vrij te nemen of minder te werken.

 

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Corrie Wendt,  te bereiken via de mail: corrie@krassport.nl of telefonisch via 023-5379944.

Geïnteresseerd?
Stuur dan voor 14 augustus jouw motivatie en CV naar corrie@krassport.nl en misschien kom jij binnenkort ons team versterken!