Schaatsles - intensief Kerst jeugd

Schaats-Intensief Jeugd

Een bewezen concept, onze vakantie-intensiefcursussen. Je leert in korte tijd veel! Speciaal in de vakantieperiodes biedt Kras Sport schaatslescursussen. Je gaat meerdere dagen in de betreffende vakantie lessen volgen. Doordat je lesdagen dicht op elkaar zitten en je per keer relatief lang les hebt, leer je in korte tijd veel.

Je gaat per dag 2x 45 minuten het ijs op, onderbroken door een pauze waarbij chocolademelk geschonken wordt. Ideaal voor het gezin ook, zowel jeugd als <volwassenen> kunnen in de vakanties zo'n cursus volgen. Een schitterende combinatie, zo in de kerstvakantie. Er is keuze in het aantal dagen les en de lestijd, zie het aanmeldgedeelte en kies je voorkeur.

De driedaagse cursussen starten op:
- ma 23 dec en wordt gegegeven op ma 23 dec, di 24 dec. en vr 27 dec. om 09:00, 11:00, 13:00 en om 15:00 uur

 

Je lesdagen worden bepaald door de lesdag en het aantal lesdagen die je zelf kiest/selecteert. De Kerst-intensief vindt plaats vanaf maandag 23 december 2024

De kosten bedragen voor de 3-daagse cursus €66,00. De kosten zijn inclusief chocolademelk in de pauze, exclusief entree IJsbaan en eventuele schaatshuur.

Schaatsmateriaal:
Wij adviseren om schaatsen te huren/kopen in Schaatswinkel IJsbaan Haarlem of SchaatsLab in Santpoort.

Mocht je geen gelegenheid hebben gedurende de eerste week van de kerstvakantie, is de nieuwjaars-intensief een mooi alternatief : <NIEUWJAARS - INTENSIEF jeugd>

 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen