Inloggen

Mijn Kras Sport Kras Xtra

Toelichting: Vanaf augustus 2020 stappen wij gefaseerd over naar een nieuw systeem. Dit betekent dat je voor schaatsen en leszwemmen kunt inloggen op de vertrouwde Mijn Kras Sport omgeving. Alle Kras Xtra atleten kunnen voor het banenzwemmen, hardlopen en wielrennen inloggen op Kras Xtra. Als Kras Xtra atleet kun je ook al gebruik maken van onze app.

 

COVID -19 maatregelen per 11 mei versoepeld

BANENZWEMMEN EN LESZWEMMEN ABC:

Tot op heden is alleen nog bekend dat binnenbaden vanaf 11 mei weer open mogen. Het is nog niet bekend hoe de exploitanten van de zwembaden dit gaan organiseren om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het kabinet omtrent gezondheid, afstand en veiligheid. Kras Sport is afhankelijk van deze exploitanten om weer aan te kunnen vangen met de trainingen. Maar we zitten niet stil en werken momenteel met spoed aan een zgn. 'banenzwem boekingsapp'. Deze app kan ervoor zorgen dat banenzwemmers zich aan- en af kunnen melden voor een plek in het bad om zodoende te voorkomen dat teveel mensen zich bij het zwembad gaan begeven met alle besmettingsrisicos van dien. Vooralsnog wordt verwacht dat de Haarlemse baden in de komende weken met een passende oplossing komen. Hierover snel meer.

SKEELEREN:

Wij... Lees verder

Pers afbeelding
Vacature

Vacature schaats/zweminstructeur

Word jij energiek van het geven van efficiënte groepslessen en privélessen? Het verzorgen van trainingen? Vind je het leuk om mensen te helpen bij het behalen van hun sportieve doelstellingen en spreek je van nature mensen makkelijk aan zodat zij zich snel vertrouwd voelen bij Kras Sport? Heb je succesvol een opleiding in sport en bewegen afgerond of ben je bereid dit te behalen in de toekomst? En wil je graag werken in een doelgerichte plezierige, persoonsgerichte omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees hier meer.

 

Lees verder
Pers afbeelding