Nieuws Kras Sport

TRIATLON trainingsweek

Trainingsweek Lanzarote 2019 - Focus: triatlon

8 dagen lang leven en trainen als een prof onder de warme zon. Of je nu zwemmer, fietser, hardloper of triatleet bent, Club la Santa is het mekka van de wereld op het gebied van sport.

Zin om 8 dagen lang te trainen en te leven als een prof in een prachtige omgeving? Dit jaar gaat Kras Xtra met Antoine Flori en Louis Helsloot, twee enthousiaste triatleten (tevens trainers)naar het exclusieve trainingscentrum Club La Santa op Lanzarote. 8 dagen lang in een bubbel van sport zitten onder een warme zon (hopelijk) werken aan je komende sportseizoen van 2019. Je krijgt inspiratie van andere sporters om je heen én je beschikt over de deskundigheid van Louis en Antoine. Denk aan trainingsschema's en -advies, intensieve bijscholing op het gebied van zwemtechniek (triatleten), hardlopen op de blauwe atletiekbaan of over de vele prachtige trails van het eiland. Fietsen is hier... Lees verder

Pers afbeelding
Cursist aan het woord

Klantverhaal | Otto (53) | IRONMAN

"Als marathonloper maar totaal onervaren tri-atleet begon ik begin 2017 met zwemtraining bij Kras Sport. Aan de geschokte blikken van Jos en Antoine kon ik direct merken dat er nog een hoop te verbeteren was. Veel trainingsuren en individuele begeleiding zorgden ervoor dat mijn techniek verbeterde en het vertrouwen groeide.

De triatlon waar je een keer aan meegedaan moet hebben is een Iron Man. De startbewijzen zijn heel duur en soms heel lastig verkrijgbaar. De sfeer en beleving zijn niet vergelijkbaar met een Challenge zoals wij eerder gedaan hebben. Het is een merk. Worldwide. En de organisatie is overal op dezelfde manier ingestoken. Ik zag mensen met een tattoo van het logo en snapte daar niets van. Tot je mensen spreekt die meegedaan hebben. Het is gewoon een cultus", aldus Otto.

"Zo stond ik na veel zwem-, fiets- en looptrainingen uiteindelijk op 30... Lees verder

Pers afbeelding