Nieuws voor en door sporters bij Kras

Krasserijen

KRASSERIJ SLUIKRECLAME

Hoe bedwing ik de cols deze zomer en hoe trotseer ik de baren van meer en zee, zijn vragen die ik meeneem deze vakantie. En ook hoeveel sluikreclame wil je hebben, vraagt moi, de ouderwetse Facebook influencer, zich af?

Het wordt weer kamperen met Bardani en Karsten, want een zomer zonder slaap op mijn Nomadje, is voor mij een verloren zomer. Lekker in mijn campingsmoking op mijn Birckentocks een beetje roeren in de Skottelbraai. Uiteraard de zon buitenhouden met mijn Quechua tarp, want het is al warm zat zo boven het Campingaz.

Maar goed, de dag voor vertrek is aangebroken en dan denk ik altijd even aan de bij ons gevleugelde woorden van mijn inmiddels uitgevlogen kroost, waarvan er ongetwijfeld wel weer een paar zullen invliegen deze vakantie. “Nou, pappa’s mooiste vakantiedag zit er alweer op”, als de Toyota zorgvuldig is ingepakt en alle ruimte... Lees verder

Pers afbeelding
Doe jij mee?

Nationale ZwemChallenge

Kras Sport organiseert in de zomervakantie maar liefst 6x de Nationale ZwemChallenge. Met de Nationale ZwemChallenge test je jouw zwemveiligheid. Hoe zwemveilig ben jij? Wil je dat weten? Doe mee aan de Nationale ZwemChallenge, leg het leuke en uitdagende parcours af in het zwembad en ervaar het! Neem het op tegen je vriend, vriendin, vader, oma, dochter of klasgenoot en ga de uitdaging aan. Maar uiteraard kun je ook alleen jezelf uitdagen. Ga (zwem)veilig op vakantie en doe mee aan de Nationale ZwemChallenge!

Om deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Met de Nationale ZwemChallenge kun je zien hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat met eventueel een persoonlijk advies.

Wie meedoet aan de Nationale ZwemChallenge kan prijzen winnen. Registreer je na... Lees verder

Pers afbeelding