Hardlopen bij Kras Sport

Onze hardlooptrainingen zijn niet alleen effectief, maar ook gezellig en stimulerend. Onze ervaren trainers staan voor u klaar om u te helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen en om u te motiveren om het beste uit uzelf te halen. Of u nu een bginnende of gevorderde hardloper bent, wij hebben voor ieder ambitieniveau de juiste trainingen en schema's op maat.

Als sportliefhebbers weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om actief te blijven, ook in de wintermaanden. Bij Kras Sport bieden wij u de mogelijkheid om ook tijdens de koudere seizoenen in topvorm te blijven door middel van onze hardlooptrainingen in de duinen.

In de zomermaanden bieden wij onze trainingen aan op donderdagavond met als vertrekpunt de Tetterodehal en zaterdagochtend op de Pim Mullier atletiekbaan. Op deze manier kunt u het beste uit uw weekend halen en toch nog genieten van een gezonde dosis lichaamsbeweging.

Het lopen van een marathon is één van de mooiste prestaties die een hardloper kan behalen. Het afstrepen van deze bucketlist-ervaring is voor velen een behoorlijke taak waarbij de voorbereiding er naartoe nog belangrijker is dan dé dag zelf. Onze trainers hebben zelf vele marathons gelopen en weten precies wat er nodig is om u optimaal voor te bereiden op deze uitdagende afstand.

Dus waar wacht u nog op? Klik hieronder op het tegeltje ‘Hardlooptraining’ en meld u aan!

Persoonlijk sportadvies?

Kom je er niet uit, laat hier je gegevens achter en een van onze sportadviseurs neemt contact met je op.