Hardlooptraining

Wekelijks

Of je nu voor een marathon traint, voor een triatlon of voor je eerste 5k wedstrijd, bij Kras Sport kan elke hardloper wekelijks instromen en direct deelnemen. Er wordt 2x per week gezamenlijk getraind. Op donderdagavond een duurtraining en zaterdagochtend looptechniek- en intervaltrainingen.

Er zijn 3 niveaus die wij hanteren: (Instromen kan op elk moment)

1. (beginner) : beginnen met hardlopen tot 3 km aan één stuk.

2. (gevorderd): kan 3 km aan één stuk, werkt aan 5 km op tempo en het voltooien van 10 km.

3. (pro): kan een snelle 10 km wedstrijd lopen en werkt aan een halve marathon. Binnen deze groep werken marathonlopers die op de baan aan hun snelheid werken.

Er wordt dus 2x per week samen getraind. De techniek- en intervaltrainingen zijn elke zaterdagochtend van 08:30 tot 10:00 uur en op donderdagavond de duurtrainingen. Voor  beiden  verzamelen we op de parkeerplaats van het Tetterode Sportcomplex (Tetterodeweg 15 Overveen). De duurlopen vinden zowel zomers als in de en winter plaats van 19:30 tot 20:30, dit zijn rustige duurlopen waarbij je met gemak nog kunt praten (zone 2).

Bij Kras Sport betaal je € 39,-/mnd contributie voor 1 training per week of € 54,-/mnd als je onbeperkt bij ons wilt sporten (dus incl. banenzwemmen (excl. entree)/ wielrennen/ skeeleren/ krachttraining/ schaatsen in de winter).

 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen