Onbeperkt sporten voor €54 per maand

Bij Kras Sport kan je tijdens de zomermaanden vooral in de buitenlucht aan tal van sporten deelnemen.

Vanaf het voorjaar kan je bij Kras Sport heel de zomer lang in de buitenlucht training of les krijgen in een aantal sporten. Skeeleren, openwater zwemmen,  wielrennen, hardlopen en de laatste 3 zelfs in combinatie als je aan triatlons doet.  Daarnaast hebben we een grote banenzwemafdeling in het binnenbad van De Planeet in Haarlem, waar les kunt krijgen als je de borstcrawl nog niet beheerst maar ook flink kunt trainen om je pr te verbeteren . Op dit moment bieden we de onderstaande sporten. ⇓

Hoe dan ook, bij Kras Sport kan je 1x in de week komen sporten voor € 39,00* p/m (1 sportdiscipline) of je kiest voor een onbeperkt abonnement voor € 54,00* p/m waarbij je aan alle lessen of trainingen mag deelnemen.

Heb je interesse naar de mogelijkheden of wil je je direct aanmelden voor een onbeperkt abonnement? Mail dan vandaag nog naar info@krassport.nl of bel tijdens kantooruren met 023-5379944.  Wij doen niet aan proeflessen. Niet omdat we dit niet willen maar omdat wij met een boekingssysteem werken (Kras Sport app) die waarborgt dat er niet teveel mensen op een groep of in een baan zijn. Je kan bij ons wel voor € 39 euro per maand 4 trainingen/lessen komen 'proeven'. Blijkt het dan toch niets voor je te zijn kan je direct opzeggen en zal geen 2e maand in rekening worden gebracht. (Zie ook antwoord bij veelgestelde vragen).

* exclusief entree van zwembaden en ijsbaan.

Persoonlijk sportadvies?

Kom je er niet uit, laat hier je gegevens achter en een van onze sportadviseurs neemt contact met je op.