Triatlon bij Kras Sport

Bij ons kunt u terecht voor hardloop-, banenzwemmen- en wielrenlessen en trainingen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in zwemmen en bieden persoonlijke schema's aan voor sporters van elk niveau.

Onze trainers geven al jaren triatlon training, en hebben zelf jarenlange ervaring in de triatlon sport. Wij begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij het trainen voor een triatlon en helpen onze sporters graag om hun doelen te bereiken.

Of u nu een beginner bent of een ervaren triatleet, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij geloven dat iedereen het potentieel heeft om een triatlon te voltooien, en we helpen u graag om uw droom te verwezenlijken. Onze persoonlijke aanpak en op maat gemaakte schema's zorgen ervoor dat u het beste uit uzelf kunt halen.

Onze triatlon afdeling is uniek omdat we niet alleen lessen en trainingen aanbieden, maar ook een triatlon team hebben dat deelneemt aan de competitie van de Nederlandse Triatlonbond. Het seizoen bestaat uit 10 wedstrijden door heel Nederland. Ons team strijdt hier met verschillende soorten races verschillend van de ‘spint afstand’ tot de ‘team-relay’. Een mooie ambitie om naartoe te groeien of gewoon komen kijken en ons aanmoedigen!

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om uw triatlon doelen te bereiken. Wij staan voor u klaar en kijken er naar uit om samen met u aan de slag te gaan!

Triatlonkalender

Geen geplande evenementen voorlopig, heb jij nog een tip?
Stuur een mail naar info@krassport.nl
Volledige kalender

Persoonlijk sportadvies?

Kom je er niet uit, laat hier je gegevens achter en een van onze sportadviseurs neemt contact met je op.