Lunchride

Wekelijks

Gewoon lekker fietsen, kilometers maken en genieten van het samen rijden. We gaan niet hard maar wat langer, handjes op het stuur, 2 aan 2 en draaien maar. Duurtrainingen kunnen saai zijn maar dat hoeft helemaal niet als je met een fijne groep op pad bent, lekker buiten spelen.

Natuurlijk kunnen we af en toe wat 'plaatsnaam' sprints doen of een segment aanvallen maar de focus ligt op kilometers maken, dicht bij huis. Kan je maar een uur weg tussen de middag? Geen probleem dan passen we de route aan, zetten we je na een uur weer af voor we aan de volgende lus beginnen. Afhankelijk van de rijders en de fietsen kunnen we ook het strand op of de gravelpaden opzoeken in de buurt. Hoe dan ook, we wonen in een prachtig gebied met rustige polderwegen, gravelpaden, duinpaden en een breed strand.

Op verzoek en bij genoeg deelnemers kunnen we andere dagen of momenten toevoegen aan het programma. Later in het seizoen gaan we uitbreiden en ons klaarmaken voor de monsterritten als een echte ronde van Noord Holland of het IJsselmeer. Grote graveltochten in het land staan ook op het zomerprogramma.

 

Een lunchride is er ook voor ontspanning, tussen het harde werken door, gun jezelf wat 'Quality Time'.We starten vanuit onze nieuwe werkplek, bij de Tetterodehal in Overveen. Kras Sport houdt daar kantoor, je kan dus eventueel wat spullen kwijt of gebruikmaken van het toilet en we rijden direct de duinen in, weg van alle drukte.

Aanmelden en kosten: Je kunt voor €54 per maand onbeperkt training volgen. Voor €39 per maand kun je 1 keer per week deelnemen aan 1 sport. 

 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen