Wielrentraining

Wekelijks

Op donderdag 4 april 2024 gaan de wielertrainingen weer van start . Deze zullen plaatsvinden op dinsdag- en donderdagavond. 04/09 en 11 april trainen we van 19:00 tot 20h30, vanaf 16 april trainen we van 19:30 tot 21:00 tot begin september. Op dinsdag ligt de focus wat vaker op klimwerk en op donderdag ligt de focus op snelheid. Wil je meedoen? Geef je op via het formulier hiernaast of mail je aanmelding naar info@krassport.nl , op die manier kom je op de wachtlijst en krijg je tijdig een melding en info over de eerste trainingen.

Je weet inmiddels hoe het is om 'tussen de wielen' te rijden en hebt al genoeg macht en ervaring in huis om een demarrage plaatsen of een 'gat' dicht te rijden. Misschien heb je heel de winter op 'ZWIFT' gestreden tegen virtuele renners maar nu is het tijd om in het echt te strijden tegen echte renners en echte weersomstandigheden. Niets is leuker dan mét elkaar fietsen, in het peloton lekker uit de wind te gaan zitten of jezelf aan kop van het peloton te plaatsen om vervolgens de hele boel op een lint zetten.  Periodiek houden we ook een tijdrit om je skills als 'solorijder' te testen.

Vanaf 4 april 2024 zullen weer we weer van start gaan, vanaf maart kun je je hiervoor alvast aanmelden om in april aan te sluiten. De wielertrainingen zijn elke donderdagavond op de wielerbaan van Wheelerplanet bij Spaarndam . Een prachtig parcours van 3,5 km geheel afgesloten van ander verkeer. Voor iedereen die volgens een interval schema en wat technische opdrachten en uitdagingen met elkaar wil trainen. Op dinsdagavond doen we dat bij Snowworld van en leren we meteen beter klimmen en veiliger dalen. Verzamelen doen we ter hoogte van de parkeerplaats van Snowworld. 

Aanmelden en kosten:

Wil je groeien en snel progressie boeken, is het zaak dat je minimaal 3x per week je lichaam de juiste prikkel geeft en daarom is ons programma gebaseerd op 2x per week gezamenlijk trainen (snowplanet & wheelerplanet). Buiten deze trainingen om dien je dan op andere dagen zelf een of meerdere rustige kilometers te rijden om zo wekelijks progressie te boeken en fitter/ sterker te worden.

Je kunt voor € 54 per maand onbeperkt trainingen volgen ook met andere sporten zoals hardlopen en banenzwemmen bijvoorbeeld. Voor € 39 per maand kun je 1 keer per week deelnemen aan aan elke sport die je wilt. 

 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen