Skeeleren bij Kras Sport

Leer skeeleren bij Kras Sport en ontdek hoe leuk en gezond deze sport is!

Skeeleren, heerlijk om in de natuur te doen. Het hele lichaam is lekker in beweging en je geniet van de buitenlucht. Maar skeeleren is meer dan alleen ontspanning. Het is ook een echte sport waarbij je aan je conditie werkt en je kracht en uithoudingsvermogen verbetert. Bij Kras Sport kun je leren skeeleren en ontdekken hoe leuk en gezond deze sport is.

Tijdens de lessen leer je alle belangrijke aspecten van het skeeleren. Zo wordt er aandacht besteed aan remmen, bochtjes maken, uitwijken en het nemen van hellingen. Ook wordt er geoefend op techniek en balans. De trainers van Kras geven persoonlijke begeleiding en passen de lessen aan op jouw niveau en wensen. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, bij ons kan je altijd terecht.

Als beginner leer je de basisbeginselen van het skeeleren, zoals de juiste houding, verschillende remtechnieken en het maken van bochtjes. Als gevorderde kun je je techniek en snelheid verbeteren en uitdagende oefeningen doen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Je gaat vooral ook mooie tochten maken door het prachtige landschap van Spaarnwoude. Samen met medecursisten en onder begeleiding van ervaren trainers beleef je veel plezier op de skeelers. Je ontmoet nieuwe mensen en deelt dezelfde passie voor deze mooie sport.

Kies hieronder jouw cursus en start met skeeleren!

Persoonlijk sportadvies?

Kom je er niet uit, laat hier je gegevens achter en een van onze sportadviseurs neemt contact met je op.