Skeelerles Volwassenen

Wekelijks les

Leuke en uitdagende skeelerlessen voor de volwassenen. Je leert al snel de essentiële basisvaardigheden. Al naar gelang je niveau pakken we ook andere zaken mee, zoals pootje over, hardrijden, etc.

Start skeelerlessen vanaf donderdag  4 april '24

 

We bieden op 2 locaties de skeelerlessen aan, zowel in het recreatiegebied Spaarnwoude, startplek Boerderij Zorgvrij als in het complex van IJsbaan Haarlem. Beide locaties lenen zich uitstekend voor het verzorgen van skeelerlessen.

Mocht het regenen dan wordt er uitgeweken naar de IJsbaan omdat deze overdekt is. Kortom, regen zal nooit een spelbreker zijn en zullen de skeelerlessen altijd doorgang kunnen vinden.

Houd voor de dinsdag- en woensdagavond rekening met zonsondergang. De lessen starten om die reden in de maand april een half uur eerder.  Dit geldt zowel voor de skeelerlessen in Spaarnwoude als op de IJsbaan.

Start april om 1930 uur 

Kosten voor wekelijks skeelerles:
In het recreatiegebied, Spaarnwoude zijn de kosten €39,00 per maand. Bij het uit kunnen wijken naar de ijsbaan zijn de kosten voor de entree €2,70 per les 
In het complex van de IJsbaan zijn de kosten €51,00 per maand, inclusief entree IJsbaan. 
 
Buffelen/toertochten:
Wat is leuker dan met elkaar een tocht maken, vandaar dat we 2 tourtochten in het seizoen uitzetten en tevens ELKE WOENSDAGAVOND EEN TOCHT RIJDEN ofwel lekker al buffelend achter elkaar een tourtje maken. Start bij boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude

We zijn bijzonder verheugd dat we weer kunnen gaan skeeleren, we hebben er veel zin in en hopen ieder gezond en snel te kunnen begroeten.

Skeelermateriaal

Kras Sport verhuurt of leent GEEN materiaal uit, ook geen helmen. Wij adviseren u om uw skeelermateriaal te huren bij SchaatsLab in Santpoort. 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen