Skeelerles Jeugd

Wekelijks les

Leuke en uitdagende skeelerlessen voor de jeugd. Je kind leert al snel de essentiële basisvaardigheden, zoals een noodstop, bochtjes draaien, uit kunnen wijken en vooruitkomen.

Start skeelerlessen jeugd vanaf zaterdag 6 april'24

De skeelerlessen verzorgen we van april t/m september! Vanaf februari kun je je hiervoor aanmelden en op elke gewenste datum kun je aansluiten.

We bieden op 2 locaties de skeelerlessen aan, zaterdag in het recreatiegebied Spaarnwoude bij Boerderij Zorgvrij en doordeweeks op de IJsbaan Haarlem. Beide locaties lenen zich uitstekend voor het verzorgen van skeelerlessen.

Mocht het regenen dan zal ook op zaterdag op de IJsbaan geskeelerd worden omdat deze overdekt is. Kortom, regen zal nooit een spelbreker zijn en zullen de skeelerlessen altijd doorgang kunnen vinden.

 

De skeelerlessen zullen plaats vinden:

In het recreatiegebied, Spaarnwoude
Zaterdag van 9:30 – 10:30 uur en van 10:30 - 11:30 uur, kosten bedragen € 39,00 (kosten per maand voor een wekelijkse les).
 
In het complex van IJsbaan Haarlem:
Woensdag van 16:00 – 17:00 uur, kosten bedragen € 51,00 (kosten per maand voor een wekelijkse les incl. entree voor de ijsbaan).
Vrijdag van 16:00 – 17:00 uur, kosten bedragen € 51,00 (kosten per maand voor een wekelijkse les incl. entree voor de ijsbaan).

We kijken er erg naar uit om je te mogen begroeten in een skeeleroutfit voor het verzorgen van speelse en leervolle skeelerlessen.

Skeelermateriaal
Wij adviseren om het skeelermateriaal te huren in sportzaak SchaatsLab in Santpoort

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen