Schaatsles - intensief Kerst volwassenen

Vakantiecursus - intensief

Een bewezen concept, onze vakantie-intensiefcursussen. Je leert in korte tijd veel! Speciaal in de vakantieperiodes biedt Kras Sport schaatslescursussen. Je gaat meerdere dagen in de betreffende vakantie lessen volgen. Doordat je lesdagen dicht op elkaar zitten en je per keer relatief lang les hebt, leer je in korte tijd veel.

 

Je gaat per dag 2x 45 minuten het ijs op, onderbroken door een pauze waarbij chocolademelk geschonken wordt. Ideaal voor het gezin ook, zowel <Jeugd>als volwassenen kunnen in de vakanties zo'n cursus volgen. Een schitterende combinatie, zo in de kerstvakantie. Er is keuze in het aantal dagen les en de lestijd, zie het aanmeldgedeelte en kies je voorkeur.

De driedaagse cursussen starten op:
ma 23 dec en wordt gegeven op ma 23, di 24 en vr 27 dec. om 09:00, 11:00, 13:00 en om 15:00 uur

 

Je lesdagen worden bepaald door de lesdag en het aantal lesdagen die je zelf kiest/selecteert. De Kerst intensiefcursussen vinden plaats vanaf maandag 23 december. Wat is er leuker dan samen met vrienden en dierbaren de schaatstechniek te leren/verbeteren!

De kosten bedragen voor de 3-daagse cursus €69,00. De kosten zijn inclusief chocolademelk in de pauze, exclusief entree IJsbaan en eventuele schaatshuur.

Schaatsmateriaal:
Wij adviseren om schaatsen te huren/kopen in Schaatswinkel IJsbaan Haarlem of SchaatsLab in Santpoort.

Mocht je geen gelegenheid hebben gedurende de kerstvakantie, is de nieuwjaars en/of krokus-intensief een mooi alternatief : KROKUS-INTENSIEFWEEK

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen