Schaatsles - intensief nieuwjaar jeugd

Schaats-Intensief jeugd

Een bewezen concept, onze vakantie-intensiefcursussen. Je leert in korte tijd veel! Speciaal in de vakantieperiodes biedt Kras Sport schaatslescursussen. Je gaat meerdere dagen in de betreffende vakantie lessen volgen. Doordat je lesdagen dicht op elkaar zitten en je per keer relatief lang les hebt, leer je in korte tijd veel.

Je gaat per dag 2x 45 minuten het ijs op, onderbroken door een pauze waarbij chocolademelk geschonken wordt. Ideaal voor het gezin ook, zowel jeugd als <volwassenen> kunnen in de vakanties zo'n cursus volgen. Een schitterende combinatie, zo in de 2e week van de kerstvakantie. Er is keuze in het aantal dagen les en de lestijd, zie het aanmeldgedeelte en kies je voorkeur.

De vier-daagse cursussen starten op:
- di 2 t/m vr 5 jan. om 09:00, 11:00, 13:00 en om 15:00 uur

De drie-daagse cursussen starten op:
- di 2 t/m do 4 jan. om 09:00,  11:00 , 13:00 en om 15:00 uur

Je lesdagen worden bepaald door de lesdag en het aantal lesdagen die je zelf kiest/selecteert. De nieuwjaar intensiefcursussen vinden plaats in de week van maandag 1 januari '23.

De kosten bedragen voor de 3-daagse cursus €63,00 en voor de 4-daagse cursus €75,00. De kosten zijn inclusief chocolademelk in de pauze, exclusief entree IJsbaan en eventuele schaatshuur.

Schaatsmateriaal:
Wij adviseren om het schaatsen te huren/kopen in Schaatswinkel IJsbaan Haarlem of SchaatsLab in Santpoort.

Mocht je geen gelegenheid hebben gedurende de kerstvakantie, is de krokus-intensief een mooi alternatief : KROKUS-INTENSIEFWEEK

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen