Schaatsreis Weissensee

Presteren / 2023-24

Ga jij de uitdaging aan in 2023?

Je hebt het besluit genomen: je gaat naar de Weissensee!
Je gaat schaatsen met het doel die je in gedachten hebt. Het ultieme is natuurlijk de klassieke Elfsteden-afstand, 200 km. Maar ook 100 km is een afstand die voorbereiding vraagt. Kortom, hoe bereid je je goed voor? Er komt veel op je af. Welke kleding, welk schaatsmateriaal, voedsel, alle zaken rond vervoer en overnachtingen en dan natuurlijk hoe je je het best kan voorbereiden uitgaande van je huidige situatie en het beoogde doel.

Naast advies op elk gebied, maken we voor alle deelnemers een persoonlijk plan waarin techniek, conditie, kracht tot uiting komt en tevens worden alle deelnemers uitgenodigd voor het deelnemen aan het ‘buffelen’ Welke doel je ook voor ogen hebt, je moet meters maken. Zie mogelijkheden voor het buffelen: Buffeltraining

Deze buffeltrainingen vallen onder ons Kras Xtra label en is voor de sportievere schaatser. Buffelen, meters maken, onder begeleiding. Waarbij niet alleen elke week het aantal ronden met 10 wordt vermeerderd maar gaandeweg wordt er ook sneller gereden. Er rijden meerdere groepen dus er wordt op ieder zijn niveau gereden.

Meld je dan snel aan, zodat we gelijk een beeld hebben van hoe groot de groep is en/of wordt.

Terug naar overzicht

Aanmelden - meer info

Laat hier je gegevens achter.

Veelgestelde vragen