Buffelen

Presteren / 2023-24

Buffelen, meters maken, onder begeleiding. Waarbij niet alleen elke week het aantal ronden met 10 wordt vermeerderd maar gaandeweg wordt er ook sneller gereden. Er rijden meerdere groepen dus er wordt op ieder zijn niveau gereden.

Let op: dit is een trainproduct. Je bent dus al vaardig qua techniek. Je gaat hier vooral aan en met sportieve doelen werken. Daarnaast is het voor de sporter, die met gelijkgestemden en schaatsers van een vergelijkbaar niveau wil trainen. (Beheers je de schaatstechniek nog niet echt, klik dan HIER voor meer informatie over schaats les).

Dit is een mooie training om te gebruiken bij bijvoorbeeld een persoonlijk doel als het uitrijden van de supermarathon (105 ronden), of gebruik het om daar een mooie tijd neer te zetten. Tevens een goede training voor de Weissensee/Luleâ

De Buffeltrainingen worden de gegeven op de volgende dagen en tijden:

Zaterdag van 1300 - 1400u
Zondag   van 1130 - 1230u

Voor deze wekelijkse training betaal je € 36,00 per maand. Indien je al een Kras-les/training geniet, adviseren we een onbeperkt abonnement te nemen van €49,00. In het aanmeldblok klik je eerst je dag en lestijd aan en dan klik je op aanmelden.

Wil je trainen in combinatie met techniek, zie mogelijkheden onder schaatstrainingen (KrasXtra)

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen