Kras Fit training jeugd

wekelijks

Kom ook het gehele jaar buiten trainen en werk aan een stevig fundament om efficiënter en krachtiger te worden in je eigen tak van sport. Ga blessures te lijf voordat ze ontstaan, voorkom ze!

Of je nu schaatst, fietst, zwemt of loopt, duurvermogen, kracht en snelheid valt of staat bij een stevig fundament. Nu met schaatsen je meer rendement uit het winterseizoen wil halen. Je de verzuring wil verkomen! Voorkom te eenzijdige voorbereiding en doe aan kracht-core-training om tijdens het seizoen het maximale uit jezelf te halen.

Blijf ook straks werken aan die basis gedurende het zomerseizoen. Conditie, duurkracht, sprongkracht, coördinatie, technische 'droogtraining', explosiviteit, heuveltraining, sprinten, tillen, duwen en trekken, het komt allemaal aan bod. 

 

Laat je conditie en kracht niet verloren gaan en blijf ook fit tijdens het winterseizoen. Geef je op via het formulier hiernaast en dan zien we je snel op de ijsbaan of op de parkeerplaatsbij Snow World. Je doet jezelf een groot plezier. 

 

woensdag- en/of vrijdagmiddag om 15:00 bij de IJsbaan Haarlem (ingang via de parkeerplaats).

Mocht je gaan wielrennen op vrijdag vanaf Snow World kan je op diezelfde plek om 1500 u ook werken aan je kracht en conditie. Doen!

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen