Mini Gym

Start september 2022

In september 2022 hervat Kras Sport de Mini Gym voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Je zoon of dochter is welkom vanaf een leeftijd van 18 maanden. Door vroeg te investeren in bewegen, leg je de basis voor een actief leven. Kinderen ervaren zo van jongs af aan dat bewegen leuk is. En dat werkt door totdat ze volwassen zijn.

De eerste levensjaren zijn erg belangrijk in de ontwikkeling van kinderen. Stimuleer je kind spelenderwijs, waardoor de fysieke, cognitieve en emotionele ontwikkeling wordt bevordert.  
 
Bij Kras Sport gaan wij altijd uit van de 3-regel. Bij het aanbieden van de lessen staan de volgende 3 pijlers centraal.
 

1. Coördinatie en motoriek 

2. Interactie en betrokkenheid 

3. Ontwikkeling van de zintuigen 

De op niveau gegeven lessen dragen er aan bij dat  kinderen zich zowel fysiek als cognitief en emotioneel sneller ontwikkelen. Dit geeft ze een voorsprong wanneer ze als kleuter naar zwemles of de basisschool gaan.

 

De lessen worden op 3 locaties in Haarlem gegeven. Op dinsdag en donderdag* in de gymzaal aan de Generaal Spoorlaan 1 in Haarlem-Noord. Op vrijdag in de gymzaal aan de Jepthastraat 1 in Haarlem-Noord. En op zaterdag in de gymzaal bij het Houtmanpad 32 in Haarlem-West, vlakbij Overveen. De kosten zijn €33 per maand (exclusief €5 entree per maand). 

De duur van de les is 40 minuten en wordt door gediplomeerde en ervaren instructeurs verzorgd. De les is tot 3 jaar samen met ouder/begeleider.

Ben jij ook net zo enthousiast geworden als wij? In het aanmeldblok klik je eerst je dag en lestijd aan (eventueel nog ook de gewenste locatie) en dan klik je op aanmelden.

 *Tijdelijk zal er op donderdag helaas geen gebruik gemaakt kunnen worden van de gymzaal op de Gen. Spoorlaan omdat de Veronica Jenaplanschool dan gebruik maakt van de gymzaal. Hun gymzaal aan de Westergracht is afgelopen jaar afgebrand en zij hebben hun gymlessen in de gymzaal aan de Generaal Spoorlaan ondergebracht. 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen