Inloggen

Toelichting: Vanaf augustus 2020 stappen wij gefaseerd over naar een nieuw systeem. Dit betekent dat je voor leszwemmen kunt inloggen op de vertrouwde Mijn Kras Sport omgeving. En voor de andere sporten op de nieuwe omgeving. Als Kras Xtra atleet kun je ook al gebruik maken van onze app.

 

Krasserijen

KRASSERIJ DEMONSTRATIE

Het was een fijne demonstratie, ik kijk er met warme gevoelens op terug. Dit betekent, dat ik dus niet ben wezen tegelwippen of klinker stapelen, wat ongetwijfeld ook een warm gevoel had opgeleverd, zij het alleen van inspanning. Ook betreft het warme gevoel niet mijn derrière van het lange zitten op het asfalt van een ring-, rand- of rondweg, als ook niet van een spontane sit-in in de kantine van een universiteit of foyer van een concertgebouw. Ofschoon bij het laatste, een mopje Puccini mij zeer zeker was welgevallen, maar dit terzijde.

Nee, ik had mij verwend met een wielerdemonstratie van jewelste, waarbij ik continu bij wijze van op het puntje van mijn zadel zat. Kunst met een hoofdletter K. Ik vergaapte mij aan al dat fraais aan tweewielers wat hier bijeen stond. En niks te elektrisch hè, gewoon aandrijving van 1 MK (= menskracht). Schitterende... Lees verder

Pers afbeelding
Doe jij mee?

Nationale ZwemChallenge

Kras Sport organiseert in de zomervakantie maar liefst 6x de Nationale ZwemChallenge. Met de Nationale ZwemChallenge test je jouw zwemveiligheid. Hoe zwemveilig ben jij? Wil je dat weten? Doe mee aan de Nationale ZwemChallenge, leg het leuke en uitdagende parcours af in het zwembad en ervaar het! Neem het op tegen je vriend, vriendin, vader, oma, dochter of klasgenoot en ga de uitdaging aan. Maar uiteraard kun je ook alleen jezelf uitdagen. Ga (zwem)veilig op vakantie en doe mee aan de Nationale ZwemChallenge!

Om deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Met de Nationale ZwemChallenge kun je zien hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat met eventueel een persoonlijk advies.

Wie meedoet aan de Nationale ZwemChallenge kan prijzen winnen. Registreer je na... Lees verder

Pers afbeelding