Nieuws Kras Sport

De schaatsbaan blijft open!

Samen met heel Nederland waren wij getuigen van een zeer spannende persconferentie afgelopen weekend. Wat een goed nieuws dat de buitensport locatie Ijsbaan Haarlem onder voorwaarden open kan blijven en dat alle lessen en cursussen kunnen doorgaan.

 

Dat de lessen voor volwassenen nu niet meer in groepsverband zijn en er gereserveerd dient te worden voor een tijdslot nemen wij natuurlijk voor lief. De meeste mensen zijn allang blij dat ze nog wat om handen kunnen hebben maar natuurlijk nog veel belangrijker..... We kunnen blijven bewegen!

 

Ook een zucht van opluchting dat de zwemlessen voor de kinderen mogen gaan. Alleen de zwemlessen van A, B en C diploma mogen doorgaan onder dezelfde omstandigheden. De zwemvaardigheid lessen en het banenzwemmen voor volwassenen én jeugd kunnen helaas niet doorgaan. Dat is voor deze groep mensen natuurlijk wel heel jammer en hopen we dat zij op 15 januari 2022 de draad weer mogen oppakken.

 

Wij willen  alle mensen, cursisten een warm hart toedragen. Bedanken voor alle flexibiliteit, begrip, vertrouwen, geduld, positiviteit en steun!

 

Namens het hele team van Kras Sport wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond en energiek 2022 toe!