Nieuws voor en door sporters bij Kras

Krasserijen

HET NIEUWE ZESTIG

Net zo oud nu als mijn vader toen hij met VUT ging, 61 jaar. Zelf moet ik daar nog niet aan denken, bij lange na niet, voel mij veel te fit en heb gewoon zin in doorgaan met werk. Zijn ook andere tijden hè?

Ik doel dan met name op de invulling van de vrijetijd. Mijn vader speelde vroeger hockey op het hoogste niveau, ik heb het zelf nooit gezien, maar wel gelezen in de eerste edities (jaren vijftig) van de Hockey Sport, het sportkatern van de KNHB. Eerst voor het Haagse HDM en later in zijn studententijd bij de Groninger Studs, de Champion Killers zoals zij te boek stonden in die tijd in de 1e Klasse Noord. Maar later toen hij trouwde en kinderen kreeg, ik heb hem nooit actief zien sporten. Oké, hij trapte wel eens een balletje met me, schaatste met ons op natuurijs of sloeg een pluimpje heen en weer op de camping, maar echt sporten om het sporten, nee dat heb... Lees verder

Pers afbeelding
Doe jij mee?

Nationale ZwemChallenge

Kras Sport organiseert in de zomervakantie maar liefst 6x de Nationale ZwemChallenge. Met de Nationale ZwemChallenge test je jouw zwemveiligheid. Hoe zwemveilig ben jij? Wil je dat weten? Doe mee aan de Nationale ZwemChallenge, leg het leuke en uitdagende parcours af in het zwembad en ervaar het! Neem het op tegen je vriend, vriendin, vader, oma, dochter of klasgenoot en ga de uitdaging aan. Maar uiteraard kun je ook alleen jezelf uitdagen. Ga (zwem)veilig op vakantie en doe mee aan de Nationale ZwemChallenge!

Om deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Met de Nationale ZwemChallenge kun je zien hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat met eventueel een persoonlijk advies.

Wie meedoet aan de Nationale ZwemChallenge kan prijzen winnen. Registreer je na... Lees verder

Pers afbeelding