A-Diploma

Wekelijks les

Als je je kind aanmeldt voor de zwemlessen van Kras Sport wordt deze op de wachtlijst geplaatst. Wij doen er uiteraard alles aan om hem/haar zo snel mogelijk in te delen. Om de maand zwemmen wij af waardoor er om de maand veel ruimte vrij komt. De wachttijd verschilt per dag en tijd. Je kunt bij het aanmelden als opmerking doorgeven op welke andere dagen je ook in de mogelijkheid bent. Wil je er zeker van zijn dat je kind vanaf een leeftijd van 4 jaar kan beginnen? Schrijf je zoon of dochter dan al op jonge leeftijd in! Wij werken op volgorde van aanmelden. De kosten bedragen €60,- per maand vanaf het moment dat het kind start.

Je zoon of dochter is welkom vanaf een leeftijd van 4 jaar. Je kind wordt spelenderwijs watervrij gemaakt. Als ze gewend zijn aan het water dan beginnen we met de basisvaardigheden die nodig zijn om te leren zwemmen. We beginnen met het aanleren van het hoofd helemaal onder water te houden, onder water te kijken en te drijven op buik en rug. Ook leren we de kinderen het water in te springen en er weer uit te klimmen, met kleren het water in te gaan, te watertrappelen en te draaien van borst op rug en weer terug.

Als ze eenmaal goed kunnen drijven leren we ze de verschillende zwemslagen: de schoolslag, de enkelvoudige rugslag en al een beetje borstcrawl en rugcrawl. Doordat we met een leerlingvolgsysteem op maat werken is er voor u als ouder en voor de instructeur zicht op waar uw kind staat qua niveau. Dit bespoedigd de duur die nodig is voor het behalen van een A-diploma. Uiteraard wordt daarbij het plezier tijdens de zwemlessen nooit uit het oog verloren.

AFZWEMMEN Minimaal 5 keer per schooljaar zwemmen we af voor het A diploma in zwembad de Planeet te Haarlem. De kosten voor het afzwemmen voor het A diploma zijn €30,00. 

In het aanmeldblok klik je de gewenste locatie aan en dan eerst je dag en lestijd en dan klik je op aanmelden. 

In de Planeet (wedstrijdbad 25m x 15m, aflopende waterdiepte) is het mogelijk om meerdere niveaus op hetzelfde tijdstip in te delen. In het zwembad van Sportcentrum Velserbroek (instructiebad 12m x 6m, waterdiepte 1.40m) starten de beginnersgroepen doordeweeks aan het begin van de middag en in het weekend vroeg in de ochtend. Naar mate een kind vorderingen maakt op deze locatie en er ruimte ontstaat door afzwemmende kinderen kan het zijn dat je telkens een groepje/niveau doorschuift naar het volgende tijdstip (45 minuten later).

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen