C-Diploma

Als je je kind aanmeldt voor de zwemlessen van Kras Sport wordt deze op de wachtlijst geplaatst. Wij doen er uiteraard alles aan om je zoon of dochter zo snel mogelijk in te delen. De wachtlijst voor zwemdiploma C bedraagt op dit moment minimaal 2 maanden. Er zijn dagen waar er direct plaats is. Voor die momenten zou je even contact op kunnen nemen.

Als jouw kind het C-diploma behaalt dan is hij/zij een echte vriend van het water geworden.Je kunt jouw zoon of dochter met een gerust hart meenemen naar zwembaden met glijbanen en wildwaterbanen, naar het strand en de zee en naar het meer. Een kind dat zwemdiploma C heeft gehaald, heeft een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier. 

AFZWEMMEN Minimaal 5 keer per schooljaar zwemmen we af voor het C diploma in zwembad de Planeet te Haarlem. De kosten voor het afzwemmen voor het C diploma zijn €30,00.

In het aanmeldblok klik je de gewenste locatie aan en dan eerst je dag en lestijd en dan klik je op aanmelden. 

In de Planeet (wedstrijdbad 25m x 15m, aflopende waterdiepte) is het mogelijk om meerdere niveaus op hetzelfde tijdstip in te delen. In het zwembad van Sportcentrum Velserbroek (instructiebad 14m x 6m, waterdiepte 1.40m) starten de C groepen doordeweeks aan het eind van de middag/ begin van de avonden. In het weekend eind in de ochtend of begin van de middag. 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen