Schaatstraining volwassenen

Presteren / 2023-24

Let op: dit is een trainproduct. Je bent dus al vaardig qua techniek. Je gaat hier vooral aan en met sportieve doelen werken. Daarnaast is het voor de sporter, die met gelijkgestemden en schaatsers van een vergelijkbaar niveau wil trainen. (beheers je de schaatstechniek nog niet echt, kijk dan bij de sport schaatsen bij onze LESproducten).

 

Deze trainingen vallen onder ons Kras Xtra label en is voor de sportievere schaatser. Dit is het programma voor de schaatser, die gericht wil trainen om sneller vooruit te komen. De wekelijkse trainingsdoelen en -accenten zijn elke week op de facebookpagina van Kras Xtra te vinden.

Voor deze wekelijkse training betaal je € 36,00 per maand. 

Voor deelname aan het Kras Xtra progrogramma kun je kiezen uit 1, 2 of meerdere trainingen per week. Het Kras Xtra programma wordt alle dagen van de week aangeboden. In het aanmeldblok klik je eerst je dag en cursustijd aan (eventueel nog ook de gewenste locatie) en dan klik je op aanmelden.

Wil je schaats les, kan je nog niet of niet goed schaatsen en wil je dus eerst nog vaardiger worden kijk dan bij onze schaatslessen.

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen