Kras Fit training jeugd

wekelijks

Kom ook het gehele jaar buiten trainen en werk aan een stevig fundament om efficiënter en krachtiger te worden in je eigen tak van sport. Ga blessures te lijf voordat ze ontstaan, voorkom ze!

Of je nu schaatst, fietst, zwemt of loopt, duurvermogen, kracht en snelheid valt of staat bij een stevig fundament. Nu met schaatsen je meer rendement uit het zomerseizoen wil halen. Je de verzuring wil verkomen! Voorkom te eenzijdige voorbereiding en doe aan kracht-core-training om tijdens het schaats-seizoen het maximale uit jezelf te halen.

Blijf dus werken aan die basis gedurende het zomerseizoen. Conditie, duurkracht, sprongkracht, coördinatie, technische 'droogtraining', explosiviteit, heuveltraining, sprinten, tillen, duwen en trekken, het komt allemaal aan bod. 

 

Laat je conditie en kracht niet verloren gaan en blijf ook fit tijdens het zomerseizoen. Geef je op via het formulier hiernaast en dan zien we je snel op de ijsbaan of op de parkeerplaats bij boerderij Zorgvrij. Je doet jezelf een groot plezier. 

Data/ locatie Kras Fit Jeugd: 
* Mocht je gaan skeeleren op zaterdag om 1030 u vanaf boerderij Zorvrij, kan je op diezelfde plek om 1130 u ook werken aan je kracht en conditie.

* Willen graag ook op woensdag en/of vrijdag op de ijsbaan Kras Fit verzorgen. Mocht je interesse hebben, laat via een mail weten of je interesse hebt, info@krassport.nl. In de week van 18 maart hebben we de planning helder. 

 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen