Mini Gym 3 tot 4 jaar

Start direct

Kinderen vanaf 3 jaar zijn super creatief en spelen in hun eigen fantasie wereld. Ze worden steeds zelfstandiger en willen de dingen graag zelf ontdekken en doen. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor groepsspelletjes. De oefeningen worden uitdagender gemaakt dan eerder en lijken op gymspelletjes. Samenwerken is binnen de lessen een groot thema. Door vroeg te investeren in bewegen, leg je een basis voor een actief leven. Kinderen ervaren dan van jongs af aan dat bewegen leuk is. En dit werkt door totdat ze volwassen zijn.

De eerste levensjaren zijn erg belangrijk in de ontwikkeling van kinderen. Stimuleer je kind spelenderwijs, waardoor de fysieke, cognitieve en emotionele ontwikkeling wordt bevordert.  
 
Bij Kras Sport gaan wij altijd uit van de 3-regel. Bij het aanbieden van de lessen staan de volgende 3 pijlers centraal.
 

1. Coördinatie en motoriek 

2. Interactie en betrokkenheid 

3. Ontwikkeling van de zintuigen 

De op niveau gegeven lessen dragen er aan bij dat  kinderen zich zowel fysiek als cognitief en emotioneel sneller ontwikkelen. Dit geeft ze een voorsprong wanneer ze als kleuter naar zwemles of de basisschool gaan.

 

De lessen worden op 2 locaties in Haarlem gegeven. Op dinsdag in de gymzaal aan de Generaal Spoorlaan 1 in Haarlem-Noord. En op zaterdag in de gymzaal bij het Houtmanpad 32 in Haarlem-West, vlakbij Overveen. De kosten zijn €44 per maand. 

De duur van de les is 40 minuten en wordt door gediplomeerde en ervaren instructeurs verzorgd. De les tot 4 jaar is samen met ouder/begeleider.

Ben jij ook net zo enthousiast geworden als wij? In het aanmeldblok klik je eerst je dag en lestijd aan (eventueel nog ook de gewenste locatie) en dan klik je op aanmelden.

Wil je liever op een andere dag komen gymmen? Of ben je (ook) geïnteresseerd in Mini Gym van 4 tot 5 jaar? Stuur dan een mail aan rosanne@krassport.nl om als eerste geïnformeerd te worden als er nieuwe groepen geopend worden

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen