Mini Gym 2 tot 3 jaar

Start direct

Kinderen vanaf 2 jaar hebben een toenemend ik-besef en willen graag de dingen zelf doen. Ze laten hun speelgoed aan elkaar zien en delen het nu ook. Het naast elkaar spelen verandert in samen spelen met andere. Tijdens de les doen we simpele groepsspellen, waarbij we actief bezig zijn. Zowel voor de fijne als grove motoriek is aandacht. Door vroeg te investeren in bewegen, leg je een basis voor een actief leven. Kinderen ervaren dan van jongs af aan dat bewegen leuk is. En dit werkt door totdat ze volwassen zijn.

De eerste levensjaren zijn erg belangrijk in de ontwikkeling van kinderen. Stimuleer je kind spelenderwijs, waardoor de fysieke, cognitieve en emotionele ontwikkeling wordt bevordert.  
 
Bij Kras Sport gaan wij altijd uit van de 3-regel. Bij het aanbieden van de lessen staan de volgende 3 pijlers centraal:
  1. 1. Coördinatie en motoriek
  2. 2. Interactie en betrokkenheid
  3. 3. Ontwikkeling van de zintuigen 

De op leeftijdsniveau gegeven lessen dragen er aan bij dat  kinderen zich zowel fysiek als cognitief en emotioneel sneller ontwikkelen. Dit geeft ze een voorsprong wanneer ze als kleuter naar zwemles of de basisschool gaan.

De duur van de les is 40 minuten en de les tot 3 jaar is samen met één ouder of begeleider. De kosten zijn €44 per maand.  

De lessen tot 4 jaar worden op verschillende locaties gegeven. Op dinsdag in de gymzaal aan de Generaal Spoorlaan 1 in Haarlem-Noord en op zaterdag in de gymzaal bij het Houtmanpad 32 in Haarlem-West, vlakbij Overveen. 

Vanaf september starten, bij voldoende aanmeldingen, de lessen op de andere dagen. 

Ben jij ook net zo enthousiast geworden als wij? In het aanmeldblok klik je eerst de gewenste locatie aan en dan de dag en lestijd. Klik dan op aanmelden om de persoonlijke gegevens in te vullen.

Wil je liever op een andere moment komen gymmen? Of heb je nog een vraag over het aanmelden of iets anders? Stuur dan een mail aan rosanne@krassport.nl, ook om als eerste geïnformeerd te worden als er nieuwe groepen geopend worden.

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen