Wielrentraining jeugd

Wekelijks

Zoek je naar meer beheersing op de fiets? Hoe te remmen, 'vastgeklikt' rijden, balans houden, zonder angst dicht op het wiel van je voorganger rijden, bochten nemen en alle andere vaardigheden worden ruimschoots behandelt tijdens de vrijdagmiddag trainingen in het recreatiegebied Spaarnwoude, Velsen Zuid. 

Startplaats is Snow World vanaf 5 apri'24

Wielrennen. Voor wie? Voor de jeugd die echt de kneepjes van het wielrennen onder de knie wil krijgen. Hoe rem je veilig, hoe ontwijk je, hoe stil te staan zonder om te vallen en een goede balans houden. Kleine circuitjes rijden en trucjes uitvoeren, dat soort zaken.

Echt fietsen begint klein, op een postzegel zeg maar. In Spaamwoude kunnen we het bochtenwerk ook goed leren, het aanzetten, waaierrijden, inhalen en al dat soort zaken. En niet onbelangrijk, op een heel veilige manier. Geen verkeer of andere weggebruikers. 

 

Je kunt je nu aanmelden, zie rechter kolom. Er zijn verschillende groepen waarin je kunt worden ingedeeld. Van echte beginner tot de jeugd dat in de winter al fanatiek op de schaats staat en die de zomer gebruiken om wat krachten op te doen en de conditie verder uit te bouwen naar het volgende schaatsseizoen. Natuurlijk ook voor degenen die niet schaatsen en heel graag willen wielrennen. Geef je op en wens je veel plezier met het opdoen van alle vaardigheden op de fiets. 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen