Zwemles voor volwassenen

Wekelijks les

Heb je nooit leren zwemmen, ben je het verleerd of bang om je voort te bewegen in het water? Leer dan op latere leeftijd, onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur, zwemveilig te worden. De lessen zijn laagdrempelig en je leert de belangrijkste vaardigheden om je veilig te kunnen bewegen in het water.

Wij zorgen ervoor dat jij je op jouw gemak gaat voelen in het water en begeleiden je op weg naar het A, B of C diploma. 

In groepen van gemiddeld 10 personen leren we je alle zwemtechnieken die nodig zijn om veilig en zelfstandig te kunnen zwemmen. De lessen duren 45 minuten en worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde zwemonderwijzers. Kras Sport is erkend als opleidings- en exameninstituut Nationale Zwemdiploma's door de Nationale Raad Zwemveiligheid. 

Instappen kan op elk niveau. De zwemlessen worden verzorgt in het verwarmde zwembad (30°C) van Sportcentrum Velserbroek (instructiebad van 12m x 6m met een waterdiepte van 1.40 m). 

Naar mate je vorderingen maakt en er ruimte ontstaat door afzwemmende cursisten kan het zijn dat je telkens een groepje/niveau doorschuift naar het volgende tijdstip (45 minuten later). 

ROOSTER
Op maandag van 19:15 tot 20:00 en vrijdag van 11:45 tot 12:45 is de les voor volwassenen (16+). Op dinsdag van 19:00 tot 19:45 uur is er alleen les voor jeugd van 10 t/m 16 jaar. 

WACHTLIJST
Als je je aanmeldt voor de volwassen zwemlessen van Kras Sport wordt je eerst op de wachtlijst geplaatst. Wij doen er uiteraard alles aan om je zo snel mogelijk in te delen. 

 

AFZWEMMEN Het hele jaar door bieden wij je de mogelijkheid om in privé of groepsverband af te zwemmen in zwembad de Planeet te Haarlem. De kosten voor het afzwemmen bedraagt €30,00. Dit bedrag zal worden geïncasseerd voorafgaand aan het afzwemmen. 

Om je aan te melden voor de volwassen zwemlessen klik je in het aanmeldblok op de gewenste dag en tijd en dan klik je op aanmelden. 

 

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen