Goed, duidelijk en leuk sporten

Al ruim 30 jaar verzorgt Kras Sport sportinstructie in Haarlem en omstreken. Van ABC zwemles tot triatlontraining. Kras Sport helpt mensen om in beweging te komen en te blijven. Hun ambitie is daarbij leidend. Middels een eigen leerlingvolgsysteem, actuele sportinzichten en veel persoonsgerichte aandacht houdt Kras Sport het leuk, goed en duidelijk. Vele sporten zijn mogelijk. Van kennismaking met een sport tot wedstrijdniveau. Want tegenwoordig wordt ook de fanatieke sporter op zijn/haar wenken bediend middels de Kras Xtra traintak groepstrainingen gericht op de meer individuele ambities en wensen.

Corrie, Laura en Antoine

Kras Sport staat onder de bezielende leiding van Corrie Wendt, Laura van Laar en Antoine Flori; Corrie is verantwoordelijk voor alles wat schaatst en skeelert, Laura heeft de leiding over alle ABC zwemkinderen en Antoine houdt zich voornamelijk bezig met de inhoud en verzorgen van zwem-, fiets- en looptrainingen.

Visie

Sportbeoefening moet goed, duidelijk en leuk zijn.

Daarbij werkt Kras Sport vanuit de overtuigingen:

  1. dat er een heldere verhouding aanwezig is tussen waar je voor inschrijft en wat je daarvoor mag verwachten
  2. dat eenieder niet alleen op niveau, maar ook op basis van interesse en leeftijd ingedeeld wordt bij de juiste instructeur en groep
  3. dat er de behoefte is om samen met anderen fysiek en soms ook mentaal de grenzen te verleggen

En op basis van de waarden:

  • plezier
  • duidelijkheid
  • professionaliteit

Opleiding, transparantie en resultaat

Interne opleiding

Kras Sport heeft als geen ander de diverse elementen van sporten en bewegen vertaald naar efficiënte groepslessen. Die doelgericht zijn, maar ook passen bij de visie dat sporten LEUK moet zijn. Kras Sport past nadrukkelijk de kijk op sporten en bewegen, in samenspel met de jarenlange ervaring met groeps- en privelessen met de daarbij behorende fijnslijperij, toe op het interne opleidingsprogramma van zijn instructeurs. Vacatures >

Duidelijkheid en efficientie

Duidelijkheid is voor Kras Sport belangrijk. Kras Sport heeft mede hierom een eigen online Leerlingvolgsysteem ontwikkeld. Voor volwassen cursisten erg handig om niveau, vorderingen en cursusinformatie bij te houden. Voor ouders van cursisten ideaal om niveau, inhaalmogelijkheden en cursusinformatie te volgen.

Maar naast dit alles is vooral de fun factor heel belangrijk. Kras Sport is weliswaar doelgericht, echter ook persoonsgericht, dus met ruimte voor de eigen leersnelheid en vooral ook een stuk plezier.

Resultaat

De visie op groepstraining, de schat aan ervaring hierin, de duidelijkheid naar zowel cursist als trainer en de factor plezier maken dan ook dat een zwemdiploma traject bij Kras Sport bijna altijd beduidend minder lang duurt dan bij vele andere aanbieders in de regio. Ook zijn schaatscursisten sneller schaatsvaardig, de cursist is beter voorbereid.

Al het personeel bij Kras Sport weet wat sporten inhoudt. Kras Sport ademt sporten met plezier. Team Kras Sport bestaat naast de staf uit teamleiders met kantoortaken, aangevuld met een ploeg van gemiddeld 50 instructeurs.

Kras Sport is sinds jaar en dag Haarlems hofleverancier voor zwemlessen en voor schaatslessen en kan daarin volledig zelfstandig opereren. Exploitanten kunnen ons benaderen voor samenwerking.

Persberichten

x