x

Zwemles bij Kras Sport is leuk en effectief!

Het hele jaar door verzorgt Kras Sport zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma in Haarlem. In een prettige sfeer wordt door goed opgeleide instructeurs op een deskundige, prettige en persoonlijke wijze zwemles gegeven.

Aanpak

De tijd die een kind nodig heeft om te leren zwemmen is per kind verschillend. Wij streven er naar om de lesperiode bij ieder kind zo kort mogelijk te houden. Een lesgroep bestaat uit acht à negen kinderen en wordt begeleid door een vaste instructeur.

Motiverend

Bij aanvang van de zwemlessen ontvangt je zoon of dochter een kleurrijke muurplaat. Op deze plaat kan je kind precies zien wat ze allemaal gaan leren, voordat ze af kunnen zwemmen voor het A-, B- of C-diploma. Bij elk belangrijk vaardigheidstapje krijgen ze een sticker mee naar huis. Als alle stickers in een diploma-balk op de muurplaat zijn geplakt dan mag je kind afzwemmen.

Kras Sport al ruim 25 jaar Haarlems hofleverancier

Al ruim 25 jaar dient Kras Sport op kenmerkende wijze Haarlem en omgeving op het gebied van sportinstructie. Bij de bekendere zwembaden in de regio verzorgt Kras Sport zwemlessen voor het Zwem-ABC.

Lees meer

Leerlingvolgsysteem

Bij Kras Sport wordt met een leerlingvolgsysteem gewerkt. Het leerling-volgsysteem is ervoor om cursist en ouders inzicht te geven in de vorderingen van de cursist.

Lees meer