Wielrennen bij Kras Sport

Ben je een beginnende fietser, een ervaren wielrenner die zijn prestaties wil verbeteren of rijden met gelijkgestemden. Bij Kras Sport ben je aan het juiste adres.

Wij bieden wekelijkse wielrenlessen en trainingen aan voor zowel volwassenen als jeugd. Onder leiding van onze professionele instructeurs werk je aan je techniek, conditie en kracht. Wat je ambitieniveau ook is, wij bieden een gevarieerd trainingsprogramma aan dat bij jou past.

Naast onze reguliere wielrenlessen bieden wij ook fietsreizen aan. Samen met andere enthousiaste fietsers verken je de mooiste gebieden op de fiets. In samenwerking met Chalet Beyond hebben wij de mooiste fietsreizen voor je geselecteerd.

Elke vrijdag organiseren wij bovendien een Lunchride om 12:00 uur. Tijdens deze fietstocht kun je samen met andere wielrenners genieten van een mooie route en breek je heerlijk de dag.

En heb je behoefte aan persoonlijk advies om jouw prestaties te verbeteren? Dan kun je bij onze professionele instructeurs terecht voor persoonlijk advies op maat. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring in de wielersport en helpen je graag verder op weg.

Klik hieronder jouw keuze aan!

Persoonlijk sportadvies?

Kom je er niet uit, laat hier je gegevens achter en een van onze sportadviseurs neemt contact met je op.