2024 Provence fietsreis 'De Renner'

Sportief event

Komend voorjaar organiseert Kras Sport een 5-daagse wielerweek in de prachtige Provence (deze reis is inmiddels volgeboekt!)

Tijdens deze prachtige fietsreis staat er voor elke dag een prachtige rit gepland waarvan er 2 'legendarisch' genoemd mogen worden. De eerste is de excate route uit het beroemde boek van Tim Krabbé ' De Renner'. De tweede is een tocht over de Mont Ventoux vanuit Châteuneuf-du-Pape.

Prijs: € 1250,00
Verblijf is in heel luxe appartementen bij Anne & Robert, eigenaren van 'Le Mas de Saint Michel d' Euzet'. Het verblijf is op basis van volpension vanaf zondag 12 mei tot zaterdag 18 mei 2024. We maken gebruik van een volgauto én professionele fietsbegeleiding van ervaren renners. Ook gaat er een professionele mecanicien en een fysiotherapeut mee als begeleiding. Anne & Robert zorgen voor alle luxe naast het fietsen. Het zijn echte Bourgondiërs die er alles aan zullen doen om de reis tot een succes te maken. Het is volledig verzorgd van de ochtend tot de avond waarbij we gebruikmaken van hun prachtige 25m buitenbad en van de 'leisure pool'. 


Exclusief:
Heen- en terugreis naar Saint Michel d' Euzet (60 km van Avignon/ 130km van Marseille). 6 nachten van 12 mei t/m 18 mei 2024 (aankomst: zondagmiddag 12 mei, vertrek: zaterdagochtend 5 juni)

We bieden een zeer complete fietsreis aan voor wielerliefhebbers maar ook voor triatleten kan dit een perfecte prikkel zijn voor de wedstrijden van komende zomer. Elke dag, na elke rit, wordt er door liefhebbers een zogenaamde korte 'brick' gelopen. Ook voor schaatsers kan deze reis van nut zijn om een ijzersterk fundament te leggen voor de zomerse krachttrainingen als voorbereiding op het schaatsseizoen van 2024.

Nog niet in conditie? Begin nu vast met trainen, het doel is er. Tijdens de wintermaanden elke vrijdagmiddag van 12:00-14:00 een LUNCHRIDE. En vanaf april 2024 traint Kras Xtra elke donderdagavond van 19:30 - 21:00 op de wielerbaan van Spaarnwoude en elke dinsdagavond een heuveltraining nabij Snowworld in Spaarnwoude. Alle wielerliefhebbers zijn welkom, ook diegene die nog niet via Kras xtra sporten of trainen.

Waarom niet direct boeken? Wil je meer informatie over de reis en welke ritten we gaan doen, stuur dan een mail naar antoine@krassport.nl en we sturen je een uitgebreid document met alle info hierover. Laat je contactgegevens achter in het formulier op deze pagina en we nemen contact met je op! Of mail met antoine@krassport.nl 

Terug naar overzicht

Aanmelden - meer info

Laat hier je gegevens achter.

Veelgestelde vragen