25jaar

Schaatsles ijsbaan Haarlem

Bij Kras Sport bent u aan het juiste adres voor het volgen van schaatslessen. Wij geven al meer dan 25 jaar les op de Kunstijsbaan Haarlem. Er is een ruim aanbod reguliere, wekelijkse schaatscursussen voor volwassenen en voor jeugd t/m 15 jaar, intensieve (vakantie)cursussen en een speciaal trainingsprogramma voor de gevorderde schaatser.
In de linkerkolom staat het (huidige) totale aanbod weergegeven, klik op uw keuze!

We schaatsen op de gewone 400 meter baan. Op de maandag tot en met de vrijdagmiddag 16:00 uur is alleen het middenterrein beschikbaar, bijzonder geschikt voor de kleinste kinderen met weinig schaatservaring.

Aanvullende informatie:

Elke week 50 minuten schaatsles (jeugd & volwassenen)

 

De schaatslessen duren 50 minuten. De cursussen voor seizoen 2016/2017 gaan vanaf zaterdag 1 oktober 2016 van start. Het seizoen eindigt op zondag 19 maart 2017.

 

Op elk moment kunt u instappen op een door u gewenste dag en tijdstip!!


Schaatsen als sport?

Voor de geoefende schaatser: we hebben ook een speciale 'train' tak! Kras Xtra is de trainafdeling binnen Kras Sport waar de fanatiekere sporter z'n sportieve hart kan ophalen. Niet 'lessen', maar begeleid trainen. Diverse sporten komen aan bod, zo ook het schaatsen. We bieden een zomer- en winterprogramma!

Schaatsen in een vakantieweek

Tijdens de schoolvakanties kunt u meedoen met een intensiefcursus. Eke dag 2 maal 45 minuten les met in de pauze een lekkere, warme (gratis) chocoldemelk voor elke deelnemer.

Privéles schaatsen

Mocht u behoefte hebben aan nog meer persoonlijke aandacht of heeft u een eigen groepje, dan is het volgen van privelessen (1-2 personen) of privergroepslessen (3-8 personen) van 25 of 50 minuten een prima alternatief.


  • Kras sport
  • Kras sport
  • Kras sport
  • Kras sport
  • Kras sport
  • Kras sport
  • Kras sport
  • Kras sport

Trainen?

Lekker sporten, met begeleiding? Kras Xtra!

Lekker sporten?

Banenzwemmen, met begeleiding! Kras Xtra