Skeeler-Zomer-Intensiefcursus Jeugd

ZOMER INTENSIEF-CURSUS

Een bewezen concept, onze vakantie-intensiefcursussen. Je leert in korte tijd veel! In de vakantieperiodes biedt Kras Sport speciale skeelerles cursussen. Je gaat meerdere dagen in de betreffende vakantie lessen volgen. Doordat je lesdagen dicht op elkaar zitten en je per keer relatief lang les hebt, leer je al spelenderwijs veel.

Naast basisvaardigheden als een noodstop, bochtjes draaien en uit kunnen wijken, leer je op hoge snelheid vooruit te komen en vertrouwd te zijn in elke situatie.

Je ontvangt per dag 2 x 45 minuten les onderbroken door een pauze waarin chocolademelk/limonade geschonken wordt. 

De skeeler-intensief zal plaats vinden op de IJsbaan, deze is overdekt. Mocht het regenen dan zal de regen nooit een spelbreker zijn en zullen de skeelerlessen altijd doorgang kunnen vinden.

De driedaagse cursus start in de eerste week van de zomervakantie;

 Week 30 (ma 22 t/m vr6 juli): Voor aanmelden zie kolom rechts
- maandag  t/m woensdag van 10:00 tot 11:45 uur (ma, di en wo)
- woensdag t/m vrijdag van 10:00 tot 11:45 uur (wo, do en vr)

Je lesuren worden bepaald door de voorkeurstijd / startdag die jij zelf hebt aangegeven bij je aanmelding. De kosten bedragen € 61,50 (inclusief chocolademelk/limonade} exclusief entree IJsbaan en eventuele verhuur skeelermateriaal).

Kosten skeelermateriaal en entree ijsbaan:
* entree IJsbaan: €7,50 voor 3 dagen
* Skeelermateriaal: Voor het huren of kopen van skeelers en skeelermateriaal verwijzen we je graag naar skeelerverhuur SchaatsLab te Santpoort-Noord 

We kijken er erg naar uit om je te mogen begroeten in een skeeleroutfit voor het verzorgen van speelse en leervolle skeelerlessen.

Terug naar overzicht
laden...

Veelgestelde vragen